صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۳۹۲۹
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵

گروه بین‌الملل: مؤسسه پژوهشی «رسول اعظم(ص)» به همت مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات «العمید» وابسته به بخش امور فکری و فرهنگی آستان مقدس عباسی در کربلا تأسیس می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از وب‌سایت شبکه جهانی الکفیل، این مؤسسه پژوهشی در زمینه تحقیق درباره سیره و شخصیت نبی مکرم اسلام به‌شیوه‌ای نوین، علمی و آکادمیک و به‌دور از هرگونه تعصب می‌پردازد. 
ایده تأسیس مؤسسه پژوهشی رسول اعظم(ص) در سومین نشست مرکز بین‌المللی علمی «العمید» در کربلای معلی ارائه شد و هدف از راه‌اندازی این مرکز، همگرایی دیدگاه‌ها میان فرقه‌های اسلامی و فعال‌سازی گفتمان نبوی به‌عنوان راهی برای یکپارچه‌کردن گفتمان اسلامی است.
در این راستا، اعضای مؤسسه پژوهشی «رسول اعظم(ص)» در کربلا، نخستین جلسه مشورتی خود را برای بررسی جوانب مختلف این پروژه برگزار کردند. 
«عادل نذیر بیری»، رئیس منتخب مؤسسه پژوهشی رسول اعظم(ص) در کربلا در این باره گفت: سیره نبوی باید از طریق قرآن کریم به‌عنوان منبع مورد توافق و اعتماد همه گروه‌های اسلامی مورد بازخوانی و بازنگری قرار بگیرد. 
وی افزود: قرآن کریم یک قانون اساسی است که اهمیت سیره نبوی را به دقت برای ما شرح می‌کند و این کتاب، دستاوردی الهی است که هیچ نقصی بر آن وارد نیست، بنابراین راه‌اندازی این مؤسسه با هدف تبیین چهره واقعی اسلام به جهان صورت می‌گیرد.
«سامی حمود الحاج»، استاد تاریخ اسلامی دانشگاه «المستنصریه» بغداد نیز در این جلسه مشورتی گفت: این جلسه، نقطه آغاز تدوین و وضع پایه‌های اساسی شیوه پژوهش در مرکز رسول اعظم(ص) است و از طریق این جلسات می‌توان تعدادی از اساتید و پژوهشگران متخصص و برجسته را برای اطلاع از این ایده مرکز جذب کرد.
وی افزود: تأسیس مؤسسه پژوهشی رسول اعظم(ص) تأثیر قابل توجهی در بررسی سیره نبوی با نگاهی به‌روز و نوین براساس قرآن خواهد داشت، زیرا قرآن، کتاب مقدسی است که در معرض نقد قرار نگرفته و همه مسلمانان بر آن متفق هستند.