صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۵۲۹۷
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۲

گروه بین‌الملل: دومین دوره مسابقات قرآن ویژه بانوان با همکاری شورای مشترک قرآنی قطیف و دمام عربستان، در دارالقرآن قطیف آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری قاف، این مسابقات ویژه 20 کمیته وابسته به شورای مشترک قرآنی قطیف و دمام است و در سه بخش حفظ، تلاوت و تفسیر برگزار می‌شود.
کمیته داوری متشکل از 5 نفر از داوران مسابقات قرآن، بر رقابت‌ها نظارت دارند.
نخستین شب این مسابقات با استقبال بانوان شرکت‌کننده مواجه شد و 59 تن از بانوان در این شب در رشته تلاوت با یکدیگر به رقابت پرداختند.
پس از رشته تلاوت، مسابقه حفظ قرآن ویژه تمام گرو‌ه‌های سنی برگزار شد و به این ترتیب مرحله اول مسابقات در بخش حفظ و تلاوت به پایان رسید.
اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی این رشته‌ها فردا شب، پنجم شهریورماه طی مراسمی در دارالقرآن قطیف اعلام خواهد شد.
بنا بر این گزارش، اقدامات لازم برای استقبال از شرکت‌کنندگان در رشته تفسیر در دارالقرآن «ام الحمام» قطیف در حال انجام است و نتایج تمامی رشته‌ها ماه آینده اعلام خواهد شد.