صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۶۵۳۹
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰

گروه بین‌الملل: وزیر کشور فرانسه مدعی شد که کشورش در راستای انسجام و همخوانی بیشتر دین اسلام با مبانی و ارزش‌های فرانسه، مؤسسه‌ای با عنوان «اسلام فرانسوی» تأسیس می‌کند(!)



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی کویت(کونا)، برنار کازنو، وزیر کشور فرانسه، دیروز، هشتم شهریورماه، پس از پایان دیدار با مسئولان برخي مؤسسات فرهنگی، فعالان اجتماعی و  نمایندگان انجمن‌های اسلامی اعلام کرد: اين مؤسسه جدید که در زمینه امور اسلامی و وقف فعال خواهد بود، نظارت بر مساجد، آموزش ائمه مساجد و مراکز اسلامی و تسهیل ادغام اسلام در جامعه فرانسه را برعهده خواهد گرفت.
وی افزود: محور فعالیت این مؤسسه که از آبان‌‌ماه کار خود را آغاز خواهد کرد، تقویت همگرایی میان جامعه مسلمانان در فرانسه با سایر طیف‌های ساکن در این کشور است.
برنار کازنو اظهار کرد: این مؤسسه متشکل از سه نماینده دولت، دو نماینده از مسلمانان و دو نماینده از سرمایه‌گذاران در ساخت مساجد و مراکز اسلامی است و رئیس آن یک مسلمان فرانسوی خواهد بود و دولت نیز در امور این مؤسسه دخالتی نخواهد داشت.
وزیر کشور فرانسه تأکید کرد: این کشور در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری، نیازمند ارتباط مسالمت‌آمیز با مسلمانان داخل کشور و جمع‌آوری تمامی آحاد ملت زیر پرچم خود است.
وی گفت: پروژه تأسیس این مؤسسه از چندین ماه‌ پیش آغاز شده، اما روند تأسیس این مؤسسه پس از حمله به شهر «نیس» که منجر به کشته‌شدن 86 نفر شد و همچنین جدل‌های به‌وجود آمده درباره لباس اسلامی شنای زنان (بورکینی) تسریع شده است.
بنابراین گزارش، قرار است مؤسسه «اسلام فرانسوی»، کمک‌های مالی برای تأمین هزینه پایان‌نامه‌هایی در حوزه مطالعات اسلامی جمع‌آوری کند و همچنین تسهیلات دانشگاهی ارائه دهد.
یادآور می‌شود، به دنبال حوادث تروریستی اخیر در فرانسه، اقدامات‌ و رفتارهای تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان فرانسه شدت گرفته و رو به افزایش است و از جمله این اقدامات می‌توان به دیوارنویسی مساجد، هتک حرمت قبرستان‌های مسلمانان، ضرب و شتم زنان محجبه و منع پوشیدن مایوی اسلامی(بورکینی) اشاره کرد.
این در حالی است که مسلمانان با جمعیت حدود هشت میلیونی دومین اقلیت دینی پس از مسیحیت در فرانسه محسوب می‌شوند.