صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۰۵۸۹
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰

گروه بین‌الملل: سمینار «نسخ خطی بیت‌المقدس»، دیروز، سوم آبان‌ماه، در دانشگاه قدس برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، این سمینار که میزبان «یوسف الأوزبکی»، مدیر بخش نسخ خطی کتابخانه مسجدالاقصی و تعدادی از اساتید و دانشجویان بود، به همت کمیته فعالیت‌های فوق برنامه دانشکده‌های قرآن و تبلیغات دانشگاه قدس برگزار شد.
«جمال عبدالجلیل»، رئیس کمیته فعالیت‌های فوق برنامه دانشکده‌های قرآن و تبلیغات دانشگاه قدس در ابتدای این سمینار اظهار کرد: علمای ما ثروت بزرگ و ارزشمندی برای ما به یادگار گذاشته‌اند که هزاران کتاب خطی موجود در تعداد زیادی از کتابخانه‌های خصوصی و عمومی در فلسطین و بیت‌المقدس از جمله این میراث ارزشمند است.
«یوسف الأوزبکی»، مدیر بخش نسخ خطی کتابخانه مسجدالاقصی نیز ضمن سخنانی در این سمینار گفت: 80 درصد نسخ خطی موجود در کتابخانه مسجدالاقصی به عصر عثمانی بر می‌گردد و 19 درصد نیز متعلق به عصر مملوکی است و تنها یک درصد نسخ خطی این کتابخانه به عهد ایوبی برمی‌گردد.
وی در ادامه به بیان نمونه‌هایی قدیمی از نسخ خطی از جمله نسخه‌های دست‌نویس قرآن و مهم‌ترین کتب دست‌نویس فقهی از جمله کتاب «المستصفی فی علم الأصول» امام محمد غزالی پرداخت و دانشجویان را به تحقیق بیشتر درباره نسخ خطی برای تبیین تاریخ امت اسلام تشویق کرد.