صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۷۰۰۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵
در راهپیمایی اربعین برگزار شد؛

گروه بین‌الملل: محفل انس با قرآن با حضور اعضای دو گروه‌ تواشیح و همخوانی «الغدیر» و «موعود» از کشورمان در خیمه «استراحت قرآنی» نیروهای بسیج مردمی عراق در مسیر نجف به کربلا برگزار شد.



اداره امور قرآن وابسته به هیئت بسیج مردمی عراق در گزارشی برای خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: این محفل انس با قرآن روز پنجشنبه، 27 آبان‌ماه، در خیمه «استراحت قرآنی» در مسیر نجف اشرف به کربلای معلی برگزار شد.
اعضای دو گروه تواشیح و همخوانی بین‌المللی «الغدیر» و «موعود» در این محفل که با تلاوت عطرآگین «علی المریانی»، از قاریان بسیج مردمی عراق آغاز شد، حضور داشتند.
در ادامه این محفل، «شیخ محمد النجار»، مسئول شعبه اداره قرآن هیئت نیروهای بسیج مردمی در استان کربلا، درباره ضرورت تلاوت قرآن با استناد به روایاتی از اهل بیت‌(ع) سخنرانی کرد.
بنابراین گزارش، در ادامه برنامه‌های این محفل، گروه تواشیح و همخوانی بین‌المللی «الغدیر» تواشیح حسینی و حماسی به مناسبت اربعین اجرا کرد و در ادامه به اجرای تواشیح جمعی مشترک با گروه تواشیح «موعود» پرداخت.
اجرای تواشیح مستقل توسط گروه «موعود» و همچنین تواشیحی با عنوان «أنا ثائر»(من انقلابی‌ام) از سوی دانش‌آموزان مدرسه قرآنی ابتدایی خصوصی کربلای معلی پایان‌بخش این محفل بود.
یادآور می‌شود، اداره امور قرآن کریم وابسته به هیئت بسیج مردمی عراق به مناسبت اربعین حسینی، خیمه‌های متعددی با عنوان «استراحت قرآنی» در مسیرهای منتهی به شهر مقدس کربلا برپا کرده است و در این خیمه‌ها به زائرانی که برای احیای زیارت اربعین امام حسین(ع) به سمت کربلای معلی در حرکت هستند، خدمات قرآنی ارائه می‌دهد.