صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۱۸۸۰
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲

گروه بین‌الملل: همایش بزرگداشت خطیب مشهور حسینی مرحوم علامه «شیخ احمد الوائلی»، به همت آستان مقدس حسینی در کربلای معلی برگزار می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری عراقی «نون»، آستان مقدس حسینی با صدور اطلاعیه‌ اعلام کرد: آستان حسینی این همایش را با هدف گرامیداشت یاد و ذکر خطیب منبر حسینی علامه «احمد الوائلی» و تجلیل از تلاش‌ها و دستاوردهای ارزنده ایشان و مکتب منحصر به‌فرد وی در منبر حسینی برگزار می‌کند.
علامه شیخ «احمد الوائلی» یکی از بزرگترین خطبای منبر حسینی در دوره معاصر است که به «رئیس منبر حسینی» معروف بود و مدرک دکترای خود را از دانشگاه الازهر قاهره کسب کرد.
آستان مقدس حسینی در این اطلاعیه تأکید کرد: «علامه الوائلی» شخصیت نافذ و منحصر به‌فردی داشت که شایستگی لقب «رئیس منبر حسینی» را داشت.
افضل الشامی، سخنگوی رسمی آستان مقدس حسینی نیز در این باره گفت: این نشست 20 دی‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این همایش، تجلیل از منزلت این شخصیت بزرگ و ارج نهادن به تلاش‌های ایشان در زمینه آگاهی‌بخشی در میان عموم مردم صرف‌نظر از سطوح و طبقات اجتماعی آنان است.
انتظار می‌رود، شماری از خطیبان منبر حسینی و شخصیت‌های علمی و دینی در این همایش حضور پیدا کنند.
لازم به ذکر است، علامه شیخ احمد الوائلی، در اول سپتامبر ۱۹۲۸ میلادی در نجف اشرف دیده به جهان گشود. وی مدرک دکتری خود را از دانشگاه الازهر کسب کرد، اما آنچه بیش از همه موجب شهرت ایشان شد، سخنرانی‌های او در منابر به‌عنوان یک خطیب حسینی بود.
احمد الوائلی از چهارده سالگی منبری شد تا تبدیل به مشهورترین خطیب حسینی عصر حاضر  شد. سبک علمی منبر او از آنجا که تحصیلات آکادمیک داشت همه را مبهوت خود کرده بود. این عالم وارسته دینی در 14 جولای سال 2003 میلادی دعوت حق را لبیک گفت.