صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۰۷۰۳
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵

ارمنستان از نقض مکرر آتش بس از سوی نیروهای جمهوری آذربایجان در مرز قره باغ دو کشور خبر داد که از مدتی پیش شاهد کاهش درگیری های نظامی بوده است.



به گزاش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از ایرنا، خبرگزاری آرم نیوز ارمنستان روز یکشنبه اعلام کرد که طرف آذری در جدیدترین اقدام های خود حدود 50 بار آتش بس مورد توافق را نقض کرده است.
بنا به این گزارش، نیروهای جمهوری آذربایجان در دو روز گذشته با استفاده از تسلیحات سبک و سنگین و شلیک 450 گلوله آتش بس برقرار شده را نادیده گرفتند.
در پایان گزارش آمده است که نیروی دفاعی قره باغ تنها در صورت لزوم به حمله های مخرب دشمن پاسخ داد.
ناگورنو قره باغ درون جمهوری آذربایجان که سال 1994 پس از پایان جنگی چند ساله به تصرف نیروهای ارمنی در آمد با مساحت چهار هزار و 378 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 250 هزار نفر منطقه داغ بر جای مانده از تقسیمات شوروی است که از زمان فروپاشی سال 1991 همچنان شرایط بحرانی دارد.
کشته شدن حدود 35 هزار نفر و آوارگی نزدیک به 800 هزار نفر بر سر قره باغ در جنگی که سال 1994 منجر به تسلط ارمنستان بر قره باغ شد، نشان می‌دهد که این منطقه همچنان آتش زیر خاکستر خواهد بود.