صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۷۰۶۴
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵

گروه بین‌الملل: بخش رسانه آستان مقدس حسینی با همکاری دیوان وقف شیعی طرح راه‌اندازی خبرگزاری ویژه آستان‌ها و زیارتگاه‌های مقدس عراق را مورد بحث و بررسی قرار داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نون،حیدر السلامی، مدیر بخش رسانه آستان حسینی در این‌باره گفت: دیوان وقف شیعی عراق نشستی را با هدف بررسی طرح راه‌اندازی خبرگزاری ویژه آستان‌ها و زیارتگاه‌های مقدس عراق در بغداد برگزار کرد.

وی افزود: در این نشست، طرح راه‌اندازی خبرگزاری ویژه نشر و پیگیری اخبار آستان‌ها و زیارتگاه‌های مقدس عراق مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین جهت اطمینان از موفق شدن این طرح، چشم‌اندازها، ایده‌ها و دیدگاه‌های حرفه‌ای در تدوین و توجیه گفتمان رسانه‌ای بررسی شد.

السلامی تأکید کرد: در این نشست همچنین بندهای پیش نویس تفاهم‌نامه‌ای که قرار است با شبکه رسانه‌ای عراق امضا شود، ارائه شد.

فاضل الانباری، معاون مدیر اداره آستان‌ها و امور دینی دیوان وقف شیعی عراق در این باره گفت: هدف اساسی از این طرح رسانه‌ای، متحد کردن گفتمان رسانه، ارائه یک دیدگاه رسانه‌ای واضح برای تمام آستان‌ها و زیارتگاه‌های مقدس عراق و رساندن یک پیام هدفمند به تمام کشورهای جهان است.