به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، تسنیم نوشت: حجتالاسلام اسکندری معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از تاسیس موسسات قرآنی در مدارس علمیه خواهران خبر داد و گفت: یکی از برنامههای مهم مرکز مدیریت حوزههای علمیه تشکیل موسسات و کانونهای قرآنی در حوزههای علمیه است.
وی با اشاره به فعالیت کانونهای قرآنی در مدارس علمیه خواهران گفت: بیش از 10 نفر از خواهران طلبه برای فعالیت در هر یک از این کانونها آموزش دیدهاند که حدود 5 هزار نفر در اولین مرحله، ساماندهی خواهند شد.
حجتالاسلام اسکندری درباره موسسات قرآنی حوزههای علمیه اظهار کرد: موسسات قرآنی متشکل از دانشآموختگان و فارغالتحصیلان حوزه هستند که از مراکز رسمی حوزوی و غیر حوزوی مجوز میگیرند تا به عنوان یک موسسه قرآنی در سطح کشور و یا استان خود فعالیتهای مربوطه را آغاز کنند و در حال حاضر حدود 150 موسسه قرآنی در سطح کشور وجود دارد اّما سعی میکنیم تا این موضوع در سراسر حوزههای علمیه توسعه یابد و در هر یک از مدارس علمیه یک موسسه قرآنی دایر شود.
وی با اشاره به اینکه کانونهای قرآنی بستری است که در مدرسه شکل میگیرد و با ساماندهی مدرسه، فعالیت قرآنی در منطقه توسعه مییابد افزود: در موسسات قرآنی با نگاهی ویژه و با حفظ استقلال بیشتر، فعالیتهای قرآنی توسط طلاب علوم دینی اجرایی خواهد شد.
حجتالاسلام اسکندری دستاوردهای قرآنی حوزههای علمیه خواهران را تشریح کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان سال گذشته حداقل 40 هزار جلسه روخوانی، تفسیر و تبیین معارف قرآنی در کشور به وسیله خواهران تشکیل و هدایت شد. طرحی در خصوص جشنواره قرآنی داریم که 10 سال پیش کلید خورد و یازدهمین دوره آن در اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد که در این دوره، 16 هزار خواهر طلبه در بخشهای مفاهیم، تفسیر و حفظ شرکت کردند و به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: مرحله اول آن در مدارس علمیه و سپس در سطح استانی و کشوری برگزار میشود و بستر آن مهیا شده تا در سالهای آینده این جشنواره به صورت بینالمللی با حضور چشمگیر خواهران طلبه برگزار شود.