صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۱۱۴۸
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰

گروه بین‌الملل: کمیسیون تحقیق پارلمان بلژیک در جدیدترین گزارش خود از تسریع روند به رسمیت شناخته‌شدن مساجد در این کشور خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری عربی إینا؛ کمیسیون تحقیق جرایم پارلمان بلژیک روز دوشنبه(20 شهریورماه) به منظور بررسی جدیدترین گزارش خود در ارتباط با تندروی و افراطی‌گرایی در این کشور که در آن بر لزوم تسریع اقدامات برای به رسمیت شناختن مکان‌های عبادی به ویژه اماکن عبادی مسلمانان تأکید شده است، تشکیل جلسه غیرعلنی داد. 

 یکی از اعضای کمیسیون تحقیق جرایم پارلمان بلژیک با بیان این که این پیشنهاد همه مکان‌های عبادی در بلژیک را شامل می‌شود، گفت: با رخ‌دادن اقدامات تروریستی در بروکسل، اکنون همه نگاه‌ها به سمت اسلام و مسلمانان است. 

 در این گزارش خواسته شده است که از میان معیارهای لازم برای به رسمیت شناخته‌شدن مکان‌های عبادی به نظارت بر آموزش ائمه جماعات و میزان احترام به اصل مساوات میان زنان و مردان توجه ویژه شود. 

دولت فدرال بلژیک برای اتخاذ تدابیر لازم در خصوص به رسمیت‌شناختن مکان‌های عبادی در این کشور بی‌صبرانه در انتظار  پیشنهادها و توصیه‌های این گزارش است. 

«کوئن گینز»، وزیر دادگستری و  «یان یامبون»، وزیر کشور بلژیک نیز به زودی پیشنهادهایی را در این باره طی یک نامه به بخش‌های پلیس و دستگاه‌های امنیتی ارائه می‌دهند.
 
گفته می‌شود، فرآیند به رسمیت شناختن مساجد قبل از هر چیز نیازمند تصویب نهادهای اداری در سطح فدرال است.
 
«پاتریک دیوال»، رئیس کمیسیون تحقیق درباره جرایم پارلمان بلژیک در این باره تصریح کرد: این گزارش 23 مهرماه با نظارت «میکائیل دانتین»، کارشناس جرایم منتشر می‌شود. 

 این گزارش دارای شش فصل است که به موضوعات مختلفی از جمله نقش شبکه‌های اجتماعی و زندان‌ها در گسترش افراطی‌گری، پدیده افراط‌گرایی در بلژیک، مدیریت مسجد بزرگ بروکسل، ارتباط میان افراط‌گرایی و عدم ادغام اجتماعی و عدم دسترسی به بازار کار پرداخته است.

 گفتنی است، مسلمانان حدود 6 درصد از جمعیت بلژیک را که بر اساس سرشماری سال 2013 نزدیک به 11 میلیون تن تخمین زده شدند، تشکیل داده و اسلام دومین دین رسمی در این کشور به شمار می‌رود.