صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۸۴۰۳
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷

گروه بین‌الملل: برخی مسلمانان روهینگیا برای فرار از تحقیر و کشتار در کشورشان، خانه جدید خود را در مالزی یافته‌اند؛ جایی‌که گروه‌های غیردولتی تلاش می‌کنند تا به این خانواده‌های فراری از پاکسازی قومی کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری AIslam؛ حدود 150 هزار پناهجوی مسلمان روهینگیا در مالزی هستند که بیشتر آن‌ها سه سال پیش و قبل از آغاز بحران جاری میانمار به این کشور آمده‌اند.

محمد برهان‌الدین، معلم عربی مهاجران روهینگیا در مالزی می‌گوید: پناهجویان روهینگیا در گذشته پس از گذر از تایلند در جنوب میانمار، به مالزی می‌آمدند. اما امروز آن‌ها حتی نمی‌توانند اردوگاه‌های آوارگان در بنگلادش در شمال میانمار را ترک کنند.

برهان‌الدین در یکی از مدارس پناهجویان روهینگیا به نام «رنگین کمان عشق» کار می‌کند که زیرمجموعه جمعیت امدادرسانی سلانگور، یکی از نهادهای حامی مسلمانان روهینگیا در مالزی است.

این نهاد در سال 2013 برای فراهم آوردن امکانات اولیه برای پناهجویان به ویژه غذا و لباس، محلی برای اسکان، خدمات پزشکی و آموزش تأسیس شد.

در مدرسه زیر نظر این نهاد، دانش‌آموزان 5 تا 14 ساله، امکان تحصیل، فرصت یادگیری قرآن و دیگر علوم را دارند.

رفیق شاه بن محمد اسماعیل، یکی از مؤسسان این نهاد امدادرسانی می‌گوید: میانمار همه مسلمانان را چه از اقلیت روهینگیا باشند و چه تابعیت میانماری داشته باشند، هدف قرار می‌دهد.

مسلمانان حدود 6 میلیون نفر از جمعیت 65 میلیون نفری میانمار را تشکیل می‌دهند.

سازمان ملل اقلیت روهینگیا را مورد ظلم‌ترین اقلیت جهان خوانده که از اکثر حقوق انسانی محروم هستند.

از زمان آغاز دور جدید خشونت‌ها در تاریخ سوم شهریور امسال تاکنون، شمار زیادی از مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین وحشیانه کشته شده و بیش از 600 هزار نفر به کشور بنگلادش گریخته که در اردوگاه‌های آوارگان این کشور در شرایط وخیمی روزگار می‌گذرانند/.