صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۹۱۱۷
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰

گروه بین‌الملل: «حقوق اقلیت‌های مسلمان در غرب» نام کتابی به زبان آلمانی است که بر پایه فقه اسلامی در قرآن و سنت نوشته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از هفته‌نامه خبری شماره ۳۵۷ رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ فقه برای اقلیت‌های مسلمان در غرب، اهمیت حیاتی دارد. در حقیقت پاسخ به مسائل حقوقی جدید و توجه به ارزش‌ها و استانداردهای اسلامی برای حفظ هویت اسلامی و وابسته‌نشدن به جامعه غربی، برای کسانی که زندگی در کشوری غیرمسلمان را انتخاب می‌کنند، اهمیت زیادی دارد.

این گروه در ابتدای زندگی خود در اروپا و دیگر جوامع غربی با پرسش‌های زیادی درباره مسائل دینی و اجتماعی مواجه می‌شوند که فقه اسلامی می‌تواند پاسخگوی آن باشد.

کتاب حقوق اقلیت‌های مسلمان در غرب نوشته «هشام الگوهری»(Hesham EL-Gouhary) است و در سال 2017 در آلمان منتشر شده و 114 صفحه دارد.

هدف از نگارش این کتاب، روشن‌شدن مسائل حقوقی است که برای اقلیت مسلمان در جامعه غیر مسلمان به وجود می‌آید.

کتاب مذکور بر پایه فقه اسلامی که در قرآن و سنت وجود دارد، نگاشته شده است/.