صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۰۹۳۸
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
در فیلیپین تبیین شد؛

گروه بین‌الملل: رایزن فرهنگی ایران در فیلیپین طی مراسمی در جمع دانش‌آموزان و دانشجویان مدرسه GCIC فیلیپین به معرفی تاریخ سرزمین ایران و دستاوردهای كشورمان پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ بیش از 150 نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان مدرسه GCIC فیلیپین با حضور در رایزنی فرهنگی ایران در فیلیپین، شاهد سخنرانی محمد جعفری‌ملک، ررایزن فرهنگی کشورمان درباره تاریخ سرزمین ایران و دستاوردهای ایران امروز بودند.

رایزن فرهنگی کشورمان در فیلیپین از «قانون» و «شفا» دو کتاب ابوعلی سینا(پزشک مسلمان ایرانی) سخن به میان آورد و اینکه این دو کتاب چه تأثیر بزرگی بر پیشرفت علم طبابت و حقوق در جامعه اروپایی داشته‌اند. همچنین از شاعران برجسته ایرانی همچون خیام و پیام والای این شاعران برجسته سخن گفت.

بعد از سخنرانی رایزن فرهنگی كشورمان، گروه موسیقی ایرانی «زاگرس» اعزامی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اجرایی از بهترین موسیقی‌های سنتی ایرانی را برای دانش‌آموزان به نمایش گذاشتند.

پس از اجرای گروه موسیقی، دانش‌آموزان علاقمند سؤالاتی را درباره انواع آلات موسیقی پرسیدند كه طی آن امین عباسیان، سرپرست گروه موسیقی «زاگرس» ابتدا به معرفی نوازندگان گروه پرداخت و سپس با همکاری هر یک از نوازندگان، توضیحاتی را راجع به تاریخچه، نام و اقلیم هر ساز برای دانش‌آموزان ارائه داد.

اجرای این گروه موسیقی بسیار مورد توجه دانش‌آموزان و مسئولان مدرسه قرار گرفت.

همچنین در این مراسم تندیس تقوی، نماینده انجمن خوشنویسان ایران در مانیل، آثار خوشنویسی خود در معرض بازدید دانش‌آموزان قرار داد. در ابتدای مراسم نیز کارگاهی برای آشنایی هر چه بیشتر دانش‌آموزان با این هنر برگزار شد و برخی دانش‌آموزان توانستند برای اولین بار اجرای این هنر را بر روی کاغذ تجربه کنند.

مدرسه بین‌المللی GCIC در نزدیکی رایزنی فرهنگی ایران واقع شده و حدود 3 هزار نفر دانش‌آموز و دانشجو دارد/.