صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۵۵۰۹
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۰

گروه هنر ــ یک تهیه‌کننده سینما گفت: حمایت از فیلم‌ دینی به این معنا نیست که حق دیگر آثار نادیده گرفته شود، بلکه باید ارزش‌های فنی اثر، عاملی برای دیده شدن کار باشد؛ امتیازی که در کارهای حاتمی‌کیا به خوبی دیده‌ می‌شود.

غلامرضا موسوی، تهیه کننده سینما در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا درباره الزامات اکران نوروزی در سینماها اظهار کرد: اکران نوروز از دیدگاه من هیچ تفاوتی با دیگر اکران‌های سال ندارد، تنها نکته متفاوت این است که در ایام نوروز تقریباً دو هفته تعطیلی وجود دارد که امکان را برای سینما رفتن مردم بیشتر می‌کند، برای همین هم بیشتر کارگردانان و تهیه کنندگان دوست دارند تا کارهایشان در این ایام روی پرده رود. برای نوروز امسال 14 فیلم برای نمایش تقاضای اکران داده‌اند.

وی افزود: مهمترین اصلی که در اکران نوروز باید به آن پرداخته شود، تنوع ژانر است، چون مخاطب باید بتواند هر فیلمی را که دوست دارد در این ایام روی پرده مشاهده کند، هرچند در این حوزه سینماداران حرف اول را می‌زنند.

موسوی در پاسخ به این سوال که چرا در اکران‌های نوروزی عموماً به فیلم‌های دینی و ارزشی کمتر فرصت نمایش داده می‌شود؟ گفت: اگر فیلمی پرمخاطب باشد در نوروز نیز با اکران خوبی مواجه خواهد شد و ژانر فیلم تفاوت چندانی در این مقوله ندارد. برای اثبات این ادعا می‌توانم به فیلم‌های ابراهیم حاتمی کیا اشاره کنم که در ایام نوروز روی پرده می‌رود و اتفاقا در جذب تماشاگر نیز موفق است. به احتمال بسیار زیاد فیلم «به وقت شام» در ایام نوروز در معرض نمایش عمومی قرار می‌گیرد و فکر می‌کنم با استقبال خوبی از جانب علاقه مندان مواجه شود.

 این سینماگر متذکر شد: فیلم‌هایی که در نوروز به نمایش درمی‌آیند، جدا از این‌که باید تماشاگر پسند باشند باید بتوانند در این عرصه با تلویزیون رقابت کنند.  چون فیلم‌های نوروزی جدا از رقابتی که با هم دارند باید با فیلم‌های تلویزیونی نیز رقابت کنند. زیرا در این ایام روزانه نزدیک به 10 فیلم از شبکه‌های مختلف سیما پخش می‌شود.

موسوی در پاسخ به سؤال پایانی مبنی بر این که حمایت از کارهای دینی در اکران به معنای نادیده گرفتن حقوق دیگر فیلم‌هاست؟ گفت: با این نوع نگاه موافق نیستم، زیرا مدنظر قرار دادن چنین دیدگاهی علاوه بر اینکه هیچ کمکی به فیلم‌های ارزشی نمی‌کند، حتی به آنها ضربه نیز می‌زند، چون به ذهنیت تماشاگر نسبت به این دست تولیدات آسیب وارد می‌کند. همانطور که در پرسش مطرح شد. این کار به نوعی پایمال کردم حق دیگر فیلم‌ها است.

انتهای پیام