صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۶۹۷۵
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰

همایش بین المللی «گفتگوهای فرهنگی ایران و بالکان؛ بررسی اندیشه‌های محمد نعیم فراشری، شاعر فارسی سرای آلبانی» صبح امروز در دانشگاه تربیت مدرس تهران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ این همایش که با حضور شخصیت‌های فرهنگی ایران و بالکان در حال برگزاری است، با سخنرانی غلامحسین زاده رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس آغاز شد.

وی در آغاز برنامه گفت: روابط بین کشورها براساس معیارهای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شکل می‌گیرد؛ اساس روابط سیاسی و اقتصادی منافع دو جانبه است و این نوع رابطه با توجه به منافع تغییر می‌کند اما مبنای روابط فرهنگی همدلی است و دل‌ها هیچ وقت دنبال منافع شخصی نیستند.


غلامحسین زاده افزود: همایش امروز با محوریت مردی بزرگ از شعرای بزرگ فارسی و پیونده دهنده دو ملت ایران و آلبانی برگزار شده است و امیدوارم سرآغازی برای همکاریهای بیشتر دو کشور باشد.


وی در پایان سخنانش در همایش بین المللی «گفتگوهای فرهنگی ایران و بالکان؛ بررسی اندیشه‌های محمد نعیم فراشری شاعر فارسی سرای آلبانی»، آمادگی دانشگاه تربیت مدرس تهران برای همکاری علمی و فرهنگی با آلبانی را اعلام کرد.


یادآور می‌شود، این همایش امروز با برگزاری کمیسیون‌های مختلفی با عنوان عرفان و تصوف، زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه تربیت مدرس ادامه می‌یابد و پرفسور رجب میدانی (رئیس جمهور اسبق آلبانی)، محمد جواد ناطق (معاون فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس) و پرفسور فلور شادادو (معاون آکادمی علوم آلبانی) در آن حضور دارند.

گفتنی است، دبیرخانه گفت‌وگوی فرهنگی ـ بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همكاری دانشگاه تربیت مدرس، انجمن‌های علمی، رایزنی فرهنگی كشورمان در آلبانی و صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران برگزارکنندگان همایش فوق هستند و این همایش به منظور بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی كشور در مسیر گسترش مناسبات فرهنگی بین گروه‌های مرجع ایرانی و آلبانی برگزار شده است.


انتهای پیام