صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۵۹۹۲
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲

گروه فرهنگی – جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دلیجان با محوریت برگزاری همایش ملی«آرمان‌شهر رضوی» برگزار شد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دلیجان در دفتر امام جمعه دلیجان برگزار شد. حجت‌الاسلام کرامتی امام جمعه دلیجان بر لزوم برگزاری مرتب جلسات و برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های کلان فرهنگی و بومی‌سازی شهرستان تاکید نمودند. وی ضمن اشاره به برگزاری همایش ملی «آرمان‌شهر رضوی» از همه ادارات و نهادهای دولتی خواست جهت برگزاری این برنامه تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.
همچنین رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دلیجان ضمن اعلام جزئیات برگزاری اختتامیه همایش علمی پژوهشی آرمان‌شهر رضوی به میزبانی دلیجان توضیحاتی را در مورد برگزاری و اختتامیه این همایش بیان کرد.


در ادامه اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان دلیجان در زمینه برگزاری بهتر اختتامیه همایش نظرات خود را ارائه نمودند و تصمیماتی در خصوص برقرای امنیت مراسم، مباحث ترافیکی، بخش‌های جنبی، تبلیغات شهری، حضور طلاب، روحانیون و اساتید و علاقمندان، اطلاع‌رسانی در تابلو اعلانات، کانال‌ها و سایت‌های ادارات، ارسال پیامک به مجموعه‌های تحت پوشش، حضور مسئولین و اعضای شورا در اختتامیه، ایجاد غرفه کتاب‌های پژوهشی و رضوی در درب ورودی و برنامه نقاشی کودکان و مسابقات کتاب‌خوانی رضوی اتخاذ گردید.
به گزارش ایکنا؛ این همایش از مجموعه برنامه‌های شانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) است که روز 27 تیر‌ماه در سالن مهر هلال‌احمر دلیجان برگزار خواهد شد. فراخوان همایش به صورت کشوری از اردیبهشت اطلاع‌رسانی گردیده و علاقمندان فرصت دارند تا 7 تیر‌ماه آثار پژوهشی خود را به سایت شمس توس ارسال نمایند.
انتهای پیام