صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۹۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۰
ابراهیمی خبر داد:

گروه فرهنگی – رئیس مجمع نمایندگاه استان مرکزی گفت: هرنوع حمایتی که این دانشگاه برای رشد و پیشرفت خود در راستای ارتقاء علمی و پژوهشی استان نیاز داشته باشد، مجمع نمایندگان آمادگی حمایت و پیگیری آن را دارد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، نشستی با حضور علی ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، رییس، معاون و رؤسای مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان مرکزی در مجلس روز گذشته ۱۹ تیرماه در سالن جلسات دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.
نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: دنیا در حال پیشرفت است و همه مسایل به صورت شفاف برای مردم ارایه می‌شود، مجلس دهم نیز بر این موضوع تأکید می‌کند.
ابراهیمی ادامه داد: باید همه و به ویژه دانشگاه‌ها به سمتی حرکت کنند تا بتوانند با انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی بیشتر توسط نخبگان و دانشجویان مسیرهای پیشرفت را طی کنند و برخی از مراکز آموزش عالی ما در کشور به دنیا معرفی شود.
وی به اعلام حمایت‌های همه‌جانبه مجلس از دانشگاه پیام‌نور اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام‌نور به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه در استان مورد توجه همه مدیران بویژه نمایندگان مجلس بوده و هر نوع حمایتی که این دانشگاه برای رشد و پیشرفت خود در راستای ارتقاء زمینه‌های علمی و پژوهشی استان نیاز داشته باشد، مجمع نمایندگان آمادگی حمایت و پیگیری آن را دارد.
به گزارش ایکنا، علی‌اکبر ملکی‌راد، رییس دانشگاه پیام نور استان مرکزی نیز بیان کرد: دانشگاه پیام‌نور به سمت آموزش‌های آزاد و شرکت‌های نو‌بنیاد هدایت می‌شود و با توجه به پتانسیل‌های خوب در حوزه‌های علمی، اداری و ساختاری دانشگاه پیام‌نور توقع داریم حمایت‌های نمایندگان و دولت نیز در این بخش‌ها چه در بحث تولید علم و بروز‌رسانی داشته‌ها، به افزایش درآمد زایی در دانشگاه بینجامد.
وی ادامه داد: به دلیل کیفیت آموزش‌های ارائه شده، ارزان بودن شهریه دانشگاه و نبود نیاز برای حضور مستمر در کلاس‌ها، این دانشگاه در بین اقشار مختلف مردم از مقبولیت و استقبال خوبی برخوردار است که امیدواریم با افزایش کمی و کیفی رشته‌ها و خدمات آموزشی متنوع بتوانیم خدمات بهینه‌ای به جامعه هدف ارایه کنیم.
رئیس دانشگاه پیام‌نور استان مرکزی افزود: یکی از برنامه‌های در حال پیگیری استان علاوه بر افزایش رشته‌های میان رشته‌ای جذب دانشجویان بین‌الملل است که بزودی مرکز مجری آن که پتانسیل و کیفیت مقبولی را دارد معرفی می‌شود.
انتهای پیام