صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۰۴۷۹
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲

گروه بین‌الملل ـ جریان اسلامی الوفاء(از جریان‌های انقلابی بحرین) نسبت به تشدید سیاست‌های انتقامجویانه در حق زنان دربند حکومت بحرین ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری البحرین الیوم؛ برخی منابع خبری از تشدید سیاست‌های انتقام‌جویانه علیه زنان دربند زندان شهرک «عیسی» در بحرین خبر دادند و اعلام کردند که مریم البردولی، مسئول این زندان، متولی اصلی این سیاست‌های انتقام‌جویانه است. 

پایگاه اطلاع‌رسانی جریان اسلامی «الوفاء» بحرین در این زمینه نوشت: «اقدامات انتقامجویانه علیه زنان زندانی به حد بالایی از بدرفتاری و وحشی‌گری رسیده است». 

این جریان انقلابی بحرین ضمن حمایت از کمپین‌های رسانه‌ای به منظور اعلام همبستگی با زندانیان زن و افشای نقش مریم البرودلی، معروف به جلاد زندان زنان در شکنجه زنان دربند زندان شهرک عیسی، اعلام کرد: آنچه برای زندانیان زن بحرینی در این زندان اتفاق می‌افتد، بیانگر ماهیت جنایتکارانه این گروه است که از تمام ارزش‌های عربی و اسلامی به دور است.

وی در ادامه تصریح کرد: این سیاست‌ها، ملت بحرین را بر پافشاری بر انتخاب خود در ساقط کردن گروه حاکم و تحت پیگردقراردادن همه سران و افراد وابسته به آن و در رأس آنها حمد عیسی، پادشاه بحرین مصرتر می‌کند.

یادآوری می‌شود، فعالان رسانه‌ای هفته گذشته، راه‌اندازی کمپینی با عنوان «جلاد مریم البرودلی» به دلیل دست‌داشتن مستقیم وی در شکنجه زنان بحرینی را خواستار شدند.

اقدامات انتقامجویانه علیه زنان دربند زندان شهرک «عیسی» به دلیل مطالبه آنها نسبت به حقوق طبیعی خود در زندان و افشای جنایات مسئولین زندان علیه آن‌ها صورت می‌گیرد.

مریم البردولی، جلاد و مسئول زندان زنان در شهرک عیسی بحرین، زنان سیاسی دربند حکومت بحرین را تهدید کرد به دلیل افشای اخباری مبنی بر بدرفتاری با آنان در زندان به رسانه‌ها و مطبوعات، مجازات سختی علیه آن‌ها در پیش خواهند داشت.

گزارش‌های خبری حاکی از آن است که زنان زندانی بیش از یک هفته در معرض بازرسی‌های سخت، مصادره وسایل شخصی، ممانعت از مشارکت در کارگاه‌های داخل زندان، جاسوسی و توطئه علیه آن‌ها و حتی مصادره لباس‌های شخصی قرار دارند.

انتهای پیام