صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۲۰۸۳
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱

گروه فرهنگی - معاون فرهنگی کمیته امداد استان مرکزی گفت: طی سال جاری تا کنون ۴۹۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی با اعتبار بیش از ۷۸ میلیون تومان در قالب اردو‌های زیارتی و تفریحی به مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، احمد بوالحسنی معاون فرهنگی کمیته امداد استان مرکزی صبح امروز سه‌شنبه 6 شهریورماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برگزاری اردوهای آموزشی و تربیتی با هدف ارتقای سطح زندگی مددجویان تحت حمایت انجام می‌شود، گفت: طی سال جاری تا‌کنون 490 نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی با اعتبار بیش از 78 میلیون تومان در قالب اردوهای زیارتی و تفریحی به مشهد مقدس اعزام شدند.
وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی آگاه‌سازی برای دو هزار و 800 مددجو با اعتبار 70 میلیون تومان و بهره‌مندی هزار و 80 مددجو از برنامه‌های اوقات فراغت در کانون‌های فرهنگی با اعتبار 340 میلیون تومان از دیگر اقدامات انجام شده در سال جاری بوده است.
این مقام مسئول در ادامه یادآور شد: در مدت مشابه سال قبل 746 مددجو که تا کنون به زیارت امام رضا(ع) نرفته بودند در قالب طرح شوق زیارت و با اعتبار بیش از 89 میلیون تومان به مشهد اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی کمیته امداد با رویکرد پرورشی اجرا می‌شود، مطرح کرد: با اجرای برنامه‌های اردویی زمینه لازم برای رشد آگاهانه ایمانی و تقویت بنیه اعتقادی و تثبیت ارزش‌های اسلامی در جامعه هدف فراهم می‌شود.
بوالحسنی در پایان گفت: توانمندسازی مددجویان تنها به زمینه‌های اقتصادی منحصر نمی‌شود؛ افزایش و تقویت مبانی فکری و فرهنگی مددجویان مهم‌ترین پیش‌نیاز برای توانمندسازی و خودکفایی اقتصادی است.
انتهای پیام