صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۱۹۹۴
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۷
کمری تصریح کرد:

گروه جامعه - رئیس سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر معتقد است نبود برنامه‌ای جامع که ابعاد مختلفی از فرهنگ ایرانی و اسلامی را دربرگرفته باشد، سبب می‌شود در تورهای مسافرتی بنا به سلیقه شخصی عمل شود و در درازمدت ترویج این فرهنگ به عنوان هدف گردشگری محقق نشود.

علی عباس کمری، رئیس سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر، در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ به دو دیدگاه موجود در ارتباط با گردشگری در کشور اشاره و عنوان کرد: دیدگاه اول مربوط به درآمدزایی و سودآوری است، اما در دیدگاه دوم برخی معتقدند وجود گردشگر خارجی در کشور به حوزه‌های مذهبی آسیب می‌زند.

وی با تأکید بر اینکه باید در زمینه گردشگری به مفهوم واحدی رسید تا هم گردشگر خارجی به کشور وارد شود و هم در کنار پاسداشت و رعایت اصول دینی درآمدزایی صورت گیرد، گفت: در حوزه گردشگری مذهبی با بی‌سامانی و نبود برنامه هدفمند روبه‌رو هستیم.

کمری با بیان اینکه باید از لحظه ورود گردشگر مذهبی به کشورمان برنامه‌ریزی‌ها دقیق و اولویت‌ها مشخص باشد، عنوان کرد: اگر اولویت‌ها مشخص نباشد، مقاصد اصلی گردشگری که نمای پررنگ‌تری از فرهنگ اسلام دارند، نادیده گرفته می‌شوند و گردشگر از نماهای کمرنگ‌تر بهره‌مند می‌شود.

سلیقه‌گرایی؛ آفت گردشگری

وی سلیقه‌گرایی را آفت گردشگری خواند و افزود: نبود برنامه‌ای جامع که ابعاد مختلفی از فرهنگ ایرانی و اسلامی را دربرگرفته باشد سبب می‌شود آژانس‌ها و تورهای مسافرتی بنا به سلیقه شخصی خود عمل کنند. این امر باعث می‌شود تا در درازمدت ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی به عنوان یک هدف گردشگری محقق نشود.

کمری با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزان حوزه فرهنگ و زیارت باید شرایط کنونی را رصد کرده و تناسب خروجی آن با اهداف والای گردشگری را بسنجند، تصریح کرد: باید مسئولان فرهنگی نقاط قوت و ضعف روند موجود را به طور دقیق بررسی کنند.

رئیس سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر یکی از علایق گردشگران خارجی را آشنایی با فرهنگ‌های مختلف و آداب و رسوم در ادیان خواند و اضافه کرد: آنچه برای ما به عنوان یک مسلمان در مورد تکالیف دین عادی شده است، برای گردشگران جذاب و نو محسوب می‌شود، اما متأسفانه در معرفی این فرهنگ به گردشگران خلاقیت و ابتکار وجود ندارد.

کمری لازمه دست یافتن به این هدف را آموزش تورلیدرها و ایجاد شناخت در آنان دانست و گفت: این روند نیاز به اصلاح و ارائه آموزش دارد.

انتهای پیام