صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۹۶۵۴
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵

گروه بین‌الملل ـ تلاوت قاریان عصر طلایی و دوران معاصر مصر از محبوبیت زیادی میان مسلمانان برخوردار است و این قاریان از محبو‌ب‌ترین قراء رادیو و تلویزیون‌های عربی نیز به‌ شمار می‌روند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری elwatannews؛ آرشیو دینی رادیو مصر از اهمیت زیادی برای این رسانه برخوردار است، چرا که دربردارنده نوارهای صوتی کمیابی از تلاوت‌های قاریان و تفسیر‌ها و احادیث نبوی ذکر شده توسط علما و بزرگان دینی است که رادیو مصر آن را از زمان آغاز پخش رسمی خود ضبط کرده است.
 
تلاوت‌هایی که از قاریان برجسته مصری در دهه 1960 میلادی و در زمان پخش رسمی تلویزیون مصر توسط این رسانه مصری ضبط‌شده، از اهمیت زیادی برخوردار بوده و این تلاوت‌ها مورد اهتمام رادیو و تلویزیون‌های کشورهای عربی است.
 
آرشیو صوتی رادیو مصر علاوه بر تلاوت‌ قرآن، سخنان و تفسیرهای دینی برخی علما و مفسران را نیز شامل می‌شود که با صدای خود آن‌ها ضبط شده و اکنون با تقاضای زیادی از سوی رادیو و تلویزیون‌های عربی مواجه است.
 
در این میان، قاریانی از دوران عصر طلایی مصر و دوران معاصر هستند که تلاوت‌های آن‌ها از محبوبیت‌های بیشتری از سوی رادیو و تلویزیون‌های عربی مواجه است که از جمله آن‌ها می‌توان به عبدالباسط عبدالصمد، محمد رفعت، محمود خلیل الحصری، محمد صدیق منشاوی، احمد نعینع، محمود علی البنا، محمود طبلاوی و شیخ سید محمد نقشبندی(مبتهل برجسته مصری) اشاره کرد.
 
عبدالباسط محمد عبدالصمد
 
محمد رفعت
 
محمود خلیل الحصری
 
محمد صدیق منشاوی
 
 
احمد نعینع
 
محمود علی البنا
محمود طبلاوی
 
 
شیخ سید احمد النقشبندی، مبتهل مصری(دو عکس از جوانی و پیری)
 
انتهای پیام