صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۹۷۶۵
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
سخنران حرم بانوی کرامت:

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام وحید‌پور گفت: وقتی به آیات قرآن و روایات مراجعه کنیم این‌گونه استنباط می‌شود که معیار سعادت انسان در گرو ایمان واقعی و عمل صالح است؛ لذا ایمان و عمل صالح است که می‌تواند انسان را به صراط مستقیم هدایت کند، اما همین ایمان واقعی نیاز به مقدماتی دارد و تا وقتی‌ که مقدمات ایمان واقعی از سوی انسان انجام نشود، سعادت هم وجود نخواهد داشت.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین وحید‌پور شب گذشته، 13 آذرماه طی سخنانی در شبستان امام خمینی(ره) آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: ملاک و معیار سعادت، مشروط به انجام وظایفی است که از سوی خداوند بر عهده انسان‌ها محول شده است و همان‌طور که انجام اعمالی می‌تواند انسان را به‌سوی کمال سوق بدهد، اعمالی نیز وجود دارد که باعث شقاوت و گمراهی بشر می‌شود.
وی افزود: وقتی به آیات قرآن و روایات مراجعه کنیم این‌گونه استنباط می‌شود که معیار سعادت انسان در گرو ایمان واقعی و عمل صالح است؛ لذا ایمان و عمل صالح است که می‌تواند انسان را به صراط مستقیم هدایت کند، اما همین ایمان واقعی نیاز به مقدماتی دارد و تا وقتی‌ که مقدمات ایمان واقعی از سوی انسان انجام نشود، سعادت هم وجود نخواهد داشت.
سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: یاد گرفتن مقدمات ایمان واقعی نیاز به تحصیلات و سواد خاصی ندارد و مربوط به‌ تمامی اقشار جامعه اسلامی است؛ این مسئله امری واجب است و اولین مقدمه برای به دست آوردن ایمان واقعی، داشتن اعتقادات مذهبی و شناخت خداوند و رسول خدا(ص) و آشنایی با عقاید دینی است.
وی یادآور شد: معرفت کامل نسبت به قرآن کریم، دین اسلام، شناخت اصول تشیع و اعتقاد به اینکه حقیقت تشیع اصل اسلام بوده؛ از اصول اولیه برای رسیدن به ایمان واقعی و اولین مقدمه برای درک ایمان حقیقی است.
کارشناس معارفی آستان مقدس حضرت معصومه(س) تأکید کرد: دومین مقدمه برای رسیدن به ایمان واقعی، داشتن اخلاق حسنه است؛ یعنی اینکه فرد خوبی‌ها و زیبایی‌ها را بشناسد و اینکه بداند دروغ، بخل، غیبت، کبر و غرور از خبائث بوده و مانع از بندگی می‌شود. انسان باید یاد بگیرد برای رسیدن به سعادت، داشتن اخلاق اسلامی امری واجب است و برای به دست آوردن این اخلاق باید به سیره نبی گرامی اسلام(ص) و اهل‌ بیت(ع) و بزرگان دین مراجعه کند.
حجت‌الاسلام وحیدپور در پایان گفت: یادگیری احکام عبادی سومین مقدمه برای دست‌یابی به ایمان حقیقی است و باید انسان حلال و حرام و احکام فردی و اجتماعی خود را به‌درستی یاد بگیرد و به آن‌ها عمل کند تا بتواند در مسیر درست گام بردارد و بدون دانستن احکام عبادی رسیدن به سعادت امری ناممکن است.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام