ایثار از مفاهیم بلند و فضیلتهای والای فطرت انسانی و نشأت گرفته از فرهنگ توحیدی است. در فرهنگ اسلامی دیگری را برای خدا بر خود مقدم دانستن و از منفعت خود چشمپوشی کردن محصول اعتقاد به این حقیقت متعالی است که: «اعتماد به خدا بهای هر کالای گرانبها و نردبان صعود به هر درجه بلندی است». امام جواد(ع)
چه اینکه بالاترین و عالیترین مراتب ایثار و مصداق اعظم آن در مشی و سیره سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایشان به جهانیان معرفی شد، تبلور عینی این اخلاق و سنت نیکو و دیرین است.
ارزش معنوی ایثار همانگونه که تاکنون بقای دین را تضمین کرده، ضامن همبستگی، پیروزی و سعادت جامعه است، خواه در شرایط جنگ سخت و رویاییرویی متقابل با دشمن و خواه در میدان تعارضات نرم که در دنیای کنونی فراوان مشاهده میشود.
ایثار به عنوان فرهنگی ریشهدار خود یک راهحل اجتماعی است؛ برکات نهادینه کردن این فرهنگ و منش اسلامی ایرانی در طول تاریخ حیات جمهوری اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست. حال اگر در ساحت دانشگاه به عنوان مبدأ تحولات بزرگ علمی نهال امیدبخش ایثار و فداکاری غرس شود، ثمره آن پیوند مبارک علم با ارزشها خواهد بود که آیندهای روشن و درخشان را نوید میدهد.
اینجانب فرصت برگزاری هشتمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران را غنیمت شمرده و از همه دانشجویانی که با توکل بر خدای متعال و احساس مسئولیت اجتماعی به یاری همنوعان خود شتافتند و همکاری و فداکاری را اشاعه دادند، حقشناسی میکنم.
همچنین لازم میدانم از جهاد دانشگاهی به عنوان متولی برنامهریزی و برگزاری این رویداد فرهنگی دانشجویی سپاسگزاری کرده و بسط و توسعه این اقدام ارزشمند را خواهانم.
عزت، سربلندی و موفقیت بیش از پیش همگان را از خداوند سبحان مسئلت مینمایم.
انتهای پیام