صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۵۰۰۳
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۵
پس از بررسی ۹۳ پرونده

گروه جامعه ــ نتایج چهارمین نشست کمیسیون ثبت طرح و صدور مجوز در سال ۱۳۹۷ از سوی دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی اعلام شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نتایج چهارمین نشست کمیسیون ثبت طرح و صدور مجوز در سال ۱۳۹۷ از سوی دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی اعلام شد. در این کمیسیون تعداد ۹۳ پرونده مورد بررسی و صدور رأی قرار گرفت که از این تعداد، ۲۱ مورد مربوط به واردات اسباب‌بازی، یک نمونه خواستار مجوز فضای بازی، ۶۶ پرونده ثبتی و پنج اسباب‌بازی خواستار مجوز تولید بود.

در این کمیسیون از مجموع پرونده‌های ثبتی با ثبت ۲۲ مورد موافقت شد که از نظر گروه‌بندی اسباب‌بازی‌ها، یک سرگرمی حرکتی مهارتی، یک اسباب‌بازی آموزشی و کمک‌آموزشی، ۱۸ نمونه در گروه فکری و دو مورد در گروه فرهنگی‌هنری قرار داشت.

همچنین در چهارمین نشست کمیسیون ثبت طرح و صدور مجوز، ۲۸ پرونده خواستار ثبت تبدیل به مجوز تولید، ۱۰ سرگرمی نیاز به بررسی بیشتر تشخیص داده شد، چهار پرونده باطل و دو مورد نیز به کمیسیون بعدی ارجاع شد.

بر همین اساس پنج پرونده متقاضی مجوز تولید و ۲۸ پرونده تبدیل ثبت به تولید شده مجوز گرفت که از این میان شش نمونه حرکتی مهارتی، ۲۱ پرونده فکری، چهار مورد سرگرمی آموزشی و دو پرونده در گروه الکترونیکی و رایانه‌ای قرار گرفت.

در حال حاضر اسباب‌بازی‌ها و سرگرمی‌های ارجاع شده به کمیسیون در شش گروه‌ حرکتی‌مهارتی، آموزشی و کمک‌آموزشی، فکری، فرهنگی‌هنری، کمک درمانی و الکترونیکی و رایانه‌ای مورد بررسی و صدور رأی قرار می‌گیرد.

یادآوری می‌شود، دبیرخانه شورای نظارت با توجه به سیاست‌های حمایتی و هدایتی و به منظور معرفی ایده‌ها، طرح‌ها و تولیدات داخلی و اسباب‌بازی‌های جدید و در سال حمایت از تولید ملی و کالاهای ایرانی اقدام به تهیه فهرستی از اسباب‌بازی‌های جدید برای آگاهی جامعه صنعت اسباب‌بازی کرده است که از طریق رسانه‌های جمعی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

هدف از این کار، معرفی طراحان اسباب‌بازی که عمدتا جوانان هستند، به جامعه تولیدکنندگان است، تا سرآغاز کار جدید و افزایش تولیدات ارزنده داخلی در کشور باشد امری که با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم افزایش ابتکارهای تولیدکنندگان، استقلال اقتصادی و افزایش ثروت ملی باید بیشتر مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام