صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۰۳۹
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵

گروه اجتماعی ــ امام‌جمعه ابهر گفت: جشن تکلیف یکی از جشن‌های ماندگار دوران زندگی دانش‌آموزان است زیرا سن تکلیف دروازه بندگی خداست و باید مسائل اخلاقی و هویت دینی بیشتر برای این سنین تقویت شود.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی، امام جمعه ابهر شامگاه دیروز یکشنبه، 12 اسفند ماه در جشن تکلیف 47 نفر از دانش‌آموزان دختر پایه سوم ابتدایی دبستان سما این شهر با اشاره به مسئولیت سنگین روحانیون، معلمان و اولیا در تربیت دانش‌آموزان گفت: هماهنگی این سه نهاد تربیتی با یکدیگر در رشد و تعالی دانش‌آموزان و ترویج اعتقادات اسلامی در جامعه تاثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه یکی از بهترین جشن‌های طول زندگی دانش‌آموزان مسلمان کشورمان جشن تکلیف و بندگی است، بیان کرد: سن تکلیف دروازه بندگی به سوی خدا است.
این مسئول با تأکید بر اینکه به تکلیف رسیدن یک عید به حساب می‌آید، ادامه داد: در سن تکلیف افراد از نظر عقلی و جسمی به حدی می‌رسند که خداوند دستور می‌دهد احکام شرعی و دینی را رعایت کرده و در راه خدا پرستی و بندگی صالح گام بردارند.
این مسئول بیان کرد: دانش‌آموزانی که به سن تکلیف می‌رسند باید بیشتر از قبل مراقب رفتار و اخلاق خود باشند و سعی کنند فرایص دینی را منظم و سر وقت انجام دهند.
امام‌ جمعه ابهر هدف ازخلقت انسان را عبادت پرورگار متعال بیان کرد و گفت: باید در تمام مراحل زندگی ارتباط با خداوند متعال را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
انتهای پیام