صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۰۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸

گروه بين‌الملل ـ همکاری‌های مشترک فرهنگی ایران و انجمن اسلام بمبئی در زمینه‌های برگزاری سمینار و جشنواره‌های علمی، فرهنگی و ادبی توسعه می‌یابد.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ محسن آشوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در بمبئی با ظهیر قاضی، رئیس مؤسسه علمی و فرهنگی انجمن اسلام بمبئی دیدار و درباره همکاری‌های مشترک دو کشور بحث و تبادل نظر کرد.

ظهیر قاضی در سخنانی، گفت: ایران کشوری بزرگ در خاورمیانه و دارای تمدنی چند هزار ساله است و از دیرباز به عنوان مهد هنرهای گوناگون شناخته می‌شده و اکنون به دستاورهای چشم‌گیری دست یافته است.

رییس مؤسسه علمی و فرهنگی انجمن اسلام بمبئی افزود: جمهوری اسلامی ایران می‌تواند الگوی مناسبی برای دیگر کشورها محسوب شود.

مسئول خانه فرهنگ ایران در بمبئی نیز بیان کرد: ایران اسلامی با وجود همه مشکلات با عزم جدی به سوی قله‌های کامیابی گام‌های بلندی را برداشته است و امروزه الگویی برای دیگر کشورها به ویژه کشورهای مسلمان محسوب می‌شود.

آشوری افزود: وابستگی فرهنگی ایران در بمبئی در راستای وظایف خود، فعالیت‌ها و برنامه‌های گوناگونی را با همکاری دیگر نهادها و ارگان‌ها در راستای بسط و گسترش فرهنگ میان دو کشور متمدن مشرق‌زمین انجام داده است.

وی ادامه داد: وابستگی فرهنگی ایران در بمبئی تمایل دارد در این راستا با انجمن اسلام نیز برنامه‌های مشترکی همانند برگزاری سمینارهای علمی، فرهنگی و ادبی، جشنواره‌های مختلف فیلم، فرهنگی و هنری داشته باشد.

آشوری در ادامه با اشاره به قدمت زبان و ادبیات فارسی در شبه قاره هند گفت: زبان و ادبیات فارسی در قدیم، زبان رسمی و اداری شبه قاره هندوستان بوده و تمامی مراسلات به این زبان انجام می‌پذیرفته است.

وی تأکید کرد: فراگیری زبان و ادبیات فارسی برای دانشجویان می‌تواند کمکی شایان به شناخت فرهنگ خودشان کند و دانشگاه‌های هند با توجه به پتانسیل‌های بالا می‌توانند در این جهت گام بردارند.

انتهای پیام