صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۱۲۹۲۴
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۵

گروه جامعه ــ اولین نشست از سلسله نشست‌های جوانان منتظر از دیدگاه قرآن کریم، با همکاری وزارت ورزش و جوانان و بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) 28 اردیبهشت‌ماه، در نمایشگاه قرآن برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛‌ اولین نشست از سلسله نشست‌های جوانان منتظر از دیدگاه قرآن کریم، با همکاری وزارت ورزش و جوانان و بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) شنبه 28 اردیبهشت‌ماه، در غرفه وزارت ورزش و جوانان نمایشگاه قرآن برگزار شد.

در این نشست حجت‌الاسلام تقی حاتمی، پژوهشگر بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) به توصیف ویژگی‌های عصر آخرالزمان و نحوه حفاظت از دین در این دوران پرداخت و گفت: براساس فرمایش حضرت علی(ع) انسان باید در دوران فتنه‌ها همانند شتر دو ساله باشد که نه کسی می‌تواند سوار آن شود و نه بهره دیگری از آن ببرد. یعنی در دوران فتنه ها باید تلاش کرد افراد سودجو از انسان سوء استفاده نکنند.
وی با اشاره به اینکه افراد زیادی هستند که اطلاعات خوبی دارند اما توان استفاده درست از این اطلاعات را ندارند، گفت: برای استفاده از اطلاعات باید به آنها عمق بخشید تا سودمند شوند.
حجت الاسلام حاتمی با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع) که می فرمایند دو سوم پیمانه زندگی هوشیاری و بصیرت و یک سوم آن تغافل است، گفت: تغافل یعنی دانستن و آگاهانه نادیده گرفتن. در تغافل نیز هوشیاری و آگاهی است و در آن آگاهانه از برخی مسائل چشم پوشی می شود که این کار عین هوشیاری است.
وی با تأکید بر اینکه در دوران آخرالزمان سخت ترین کار تشخیص حق از باطل است، گفت: در این دوران برخی افراد از حق به نفع باطل استفاده می‌کنند و عده‌ای هر قدر هم که باهوش باشند نمی‌توانند حق و باطل و باطلی که به حق آمیخته شده است را تشخیص دهند به همین سبب نیازمند سنگ محک هستند.
این پژوهشگر حوزه مهدویت سنگ محک در دوران امام معصوم را قول و عمل امام و در دوران غیبت را قول و عمل فقهای عادل، بی هوس و جامع الشرایط عنوان کرد و گفت: در این دوران تمسک به دین خدا و تقوای الهی راه کار نجات است . تمسک یعنی تمام تلاش و سرمایه را برای حفظ دین مصرف کردن.
وی ادامه داد. کسانی که فکر می‌کنند در دوران آخرالزمان با دین داری ساده می توانند دین خود را حفظ کنند در اشتباه هستند، در روایت آمده است که در این دوران عده ای شب در حالی که دین دار هستند به خواب می روند اما صبح بی دین برمی خیزند، عده ای هم روز شریعت دارند اما شب بی شریعت می‌شوند. پس در این دوران برای حفظ دین باید مجاهدت کرد و تقوا داشت.
حجت الاسلام حاتمی گفت: باید خط قرمزهایی برای خودمان تعیین کنیم مثل اینکه بگوییم هرگز حرام نمی خورم، هرگز مشروب نمی خورم، هرگز به ناموس دیگران نگاه نمی کنم و ... .
وی با تأکید بر اینکه باید فتنه‌های آخرالزمان را جدی گرفت، گفت: اگر آخرالزمان را جدی بگیریم در دام گناه نمی افتیم. البته برخی فکر می کنند گناه بد است و بدتر از گناه وجود ندارد، اما باید بدانیم بدتر از خود گناه، افتخار به گناه، کوچک شمردن گناه، لذت بردن از گناه و اسرار به گناه کردن است.

انتهای پیام