صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۴۹۹۴
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷

کانون خبرنگاران نبأ ــ ویژه‌برنامه دختران آفتاب با موضوع «پندهای آموزنده از قصه‌های قرآنی» با هدف اعتلای فرهنگ قرآنی و ترغیب و آشنایی کودکان با آموزه‌های قرآن کریم به مناسبت دهه کرامت از سوی خانه فرهنگ امام علی(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ ویژه‌برنامه دختران آفتاب با موضوع «پندهای آموزنده از قصه‌های قرآنی» با هدف اعتلای فرهنگ قرآنی و ترغیب و آشنایی کودکان با آموزه‌های قرآن کریم به مناسبت دهه کرامت از سوی خانه فرهنگ امام علی(ع)، پنجشنبه، 13 تیرماه، ساعت 10 تا 11 در خانه فرهنگ امام علی(ع) برگزار می‌شود.
در این برنامه که در قالب قصه‌گویی، به سیره و کرامات حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) می‌پردازد، سمیه حیدری، کارشناس علوم قرآنی، متناسب با گروه سنی دختران برای آنان روایت‌هایی به زبان کودکانه از داستان هجرت کریمه اهل بیت(ع)، حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، داستان ضامن آهو شدن حضرت امام رضا(ع) و همچنین نکته‌های پندآمیز قرآنی بیان می‌کند و سپس کودکان نظرات و برداشت‌های خود را مطرح و با یکدیگر تبادل نظر می‌کنند.
نقاشی کودکان از داستان‌ها و روایت‌های بیان شده از دیگر بخش‌های این برنامه است.
خانه فرهنگ امام علی(ع) در یافت‌آباد، میدان الغدیر، بلوار الغدیر شمالی، میدان جانبازان، جنب مجموعه شهید مختار سلیمانی واقع است.
مریم علیزاده
انتهای پیام