صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۵۰۷۵
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیر مؤسسه قرآنی ساجدین اندیشه گفت: مؤسسات قرآنی هویت‌سازی نشدند و مردم بیشتر به سمت تعداد محدودی از مؤسسات که از گذشته صاحب نام هستند، جذب می‌شوند.

فاطمه ابراهیم‌خانی، مدیر موسسه قرآنی ساجدین اندیشه در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: این موسسه کلاس‌های روخوانی نونهالان، حفظ محصلین، زیباخوانی قرائت محصلین، صوت و لحن بزرگسالان، روخوانی و روانخوانی و حفظ بزرگسالان را برگزار می‌کند.
وی تعداد قرآن‌آموزان این موسسه را 50 نفر برشمرد و گفت: تربیت حافظان قرآن یکی از رویکردهای مهم است و تا کنون 7 حافظ کل در این موسسه تربیت شدند که همگی در رده سنی بزرگسال و خانم هستند.
ابراهیم‌خانی اخلاق خوب مدیران و مربیان، فن بیان، ارتباط صحیح با افراد با توجه به ویژگی‌های سنی، ایجاد جذابیت در روش‌های آموزشی و تبلیغات را از جمله مولفه‌های تأثیرگذار در جذب افراد به فعالیت‌های قرآنی دانست.
این فعال قرآنی ادامه داد: مکان و تجهیزات موسسه نیز می‌تواند در ترغیب افراد برای شرکت در فعالیت‌های قرآنی موثر باشد، ضمن اینکه مدیران و مربیان خودشان باید اهل عمل باشند تا در مخاطبان نفوذ کنند.
مدیر موسسه قرآنی ساجدین اندیشه به هویت‌سازی موسسات قرآنی تأکید کرد و افزود: متاسفانه مردم همه موسسات قرآنی در شهر را نمی‌شناسند و بیشتر به سمت موسساتی که مطرح و معروف شدند می‌شوند و فعالیت دیگر موسسات مغفول می‌ماند.
وی مشکلات مالی را یکی چالش‌های موسسات قرآنی خواند و گفت: بیشتر موسسات در مکان‌های استیجاری دایر می‌شوند و مکان شخصی ندارند و این موضوع فعالیت آن‌ها با مشکل روبه‌رو کرده است.
ابراهیم‌خانی با اشاره به اینکه پذیرش قرآن‌آموزان در این موسسه محدودیت سنی ندارد، بیان کرد: در این موسسه از کودک 2.5 ساله تا افراد بالای 60 سال آموزش دیدند.
انتهای پیام