صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۴۹۰۵
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱

دیگر رسانه‌ها ـ «شیخ خالد الملا» رئیس جماعت علمای اهل سنت عراق گفت: همه عراقی‌ها به حقانیت تظاهرات اذعان دارند اما برخی تظاهراتذکنندگان کشور را به سمت ویرانی میذکشانند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از شفقنا، الملا در گفتگو با المیادین گفت: دولت عراق تظاهرات کنندگان را از برگزاری تظاهرات منع نکرد و نیروهای امنیتی نیز به آنها حمله نکردند.

وی افزود: برخی از افراد نفوذی در بین تظاهراتذکنندگان، شروع به کشاندن تظاهرات به سمت دیگری نظیر بستن راهها و حمله به اماکن دیپلماتیک کردند و می خواهند با ابزارهای جدید، عراق را وارد مرحله خشونت بار جدیدی کنند در حالی که ما نمی خواهیم چنین اموری گسترش یابد.

رئیس جماعت علمای اهل سنت عراق، جناح های رسمی و طبقه سیاسی را مسئول کشیدن کشور به وضعیت فعلی دانست و خاطرنشان کرد: بخش بزرگی از تظاهرات کنندگان اصلاحات را می پذیرند اما بخش مخالف اصلاحات خواهان ویرانی عراق هستند.

انتهای پیام