صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۳۳۴۴
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱

گروه بین‌الملل ــ پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که تعداد بی سابقه‌ای از داوطلبان مسلمان، شانس پیروزی در انتخابات پارلمان بریتانیا را دارند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جئو، پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که 24 داوطلب مسلمان انتخابات، بخت راهیابی به پارلمان این کشور را دارند که این تعداد تا کنون سابقه نداشته است.

تحلیل حوزه‌های انتخابیه کاندیداها و جریان‌های سیاسی انگلیس نشان می‌دهد بیش از 70 درصد این مسلمانان، پاکستانی‌تبارند و پس از آن بنگلادشی تبارها در جایگاه بعدی هستند. بیشتر این افراد کاندیدای حزب کارگر هستند و تعدادی نیز از حزب محافظه‌کار داوطلب شده‌اند.
 
در مجموع 70 داوطلب مسلمان در انتخابات شرکت دارند که 33 نفر از آنها عضو حزب کارگرند؛ انتظار می‌رود 16 نفر از کاندیداهای مسلمان این حزب به راحتی در حوزه‌های خود پیروز شوند.
 
همچنین 22 کاندیدای مسلمان از طرف حزب محافظه‌کار داوطلب شده‌اند که 5 نفر آنها شانس بالایی برای برنده شدن دارند.
 
این انتخابات فردا پنجشنبه (21 آذر) در این کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام