صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۵۹۶۶
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیر مؤسسه قرآنی امام جواد(ع) روستای توزلو، با اشاره به اینکه اکنون ساکن استان قم است، یادآور شد: دیدن غبار محرومیت و دغدغه توسعه فعالیت‌های قرآنی من را بر آن داشت تا در روستای توزلو که زادگاهم است، اقدام به تأسیس مؤسسه قرآنی کنم.

مهدی بیگدلو، مدیر مؤسسه قرآنی امام جواد(ع) روستای توزلو خدابنده در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: این مؤسسه بیش از ۳ سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و حافظان قرآن در رشته‌های ۵ ،۱۰ و ۱۵ جزء را پرورش داده است.

وی برگزاری مراسم مذهبی، محفل انس با قرآن و مراسم جزء‌خوانی در ماه مبارک رمضان را از اقدامات این موسسه برشمرد و گفت: ۱۰ بهمن برگزاری محفل انس با قرآن را در دستور کار داریم که کریم منصوری، قاری برجسته کشور به آن دعوت شده است.

مدیر مؤسسه قرآنی امام جواد(ع) ادامه داد: این مؤسسه فعالیت‌های تخصصی حفظ قرآن، مفاهیم، روخوانی و روان‌خوانی قرآن را برعهده دارد و بیش از ۱۲ بانوی بیسواد با شرکت در کلاس‌های روخوانی، توانایی قرآن خواندن را کسب کردند.

این مسئول به توسعه فعالیت‌های فرهنگی در مناطق روستایی و محروم تأکید کرد و گفت: برای تقویت بعد معنوی افراد، مراسم اعتکاف نیز به طور رایگان در این روستا برگزار شد.

بیگدلو با اشاره به اینکه اکنون ساکن استان قم است، یادآور شد: دیدن غبار محرومیت و دغدغه توسعه فعالیت‌های قرآنی من را بر آن داشت تا در روستای توزلو که زادگاهم است، اقدام به تأسیس موسسه قرآنی کنم.

وی ادامه داد: وقتی می‌دیدم که این روستا صندلی برای نشستن، قرآن برای خواندن، گاز و ساختمانی در شأن فعالیت‌های قرآنی ندارد، در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی بر خود لازم دیدم که برای توسعه سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی قدمی بردارم که این مهم به کمک اهالی منطقه نیز نیازمند است.

بیگدلو با اشاره به اینکه در حال حاضر کلاس‌های این مؤسسه قرآنی در خانه عالم روستا برگزار می‌شود، بیان کرد: هزینه کلاس‌ها و فعالیت‌های فرهنگی این موسسه با کمک خیران پرداخت می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی امام جواد(ع) با اشاره به اینکه روستای توزلو با ۲۵۰۰ نفر جمعیت روحانی مستقر ندارد، بیان کرد: این در حالی است که روستا پیشینه بالایی دارد اما از وجود یک عالم برای امور فرهنگی و مذهبی بی‌بهره است.

 
انتهای پیام