صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۷۸۱۵
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵

گروه معارف ــ مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش ملی «سیره علوی» تا اول بهمن‌ماه امسال است و مقالات برگزیده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام منتشر می‌شود.

به گزارش ایکنا از لرستان، برای یازدهمین سال متوالی است که همایش ملی «سیره علوی» در این استان برگزار می‏‌شود و امسال قرار است این همایش ملی چهاردهم اسفندماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با محوریت سلامت در شهر خرم‎آباد برگزار شود.

مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش تا اول بهمن‌ماه امسال است و مقالات برگزیده ضمن نمایه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC در قالب لوح فشرده چاپ و مقالات برتر در روز همایش ارائه و از برگزیدگان تجلیل می‌شود.

از محورهای این همایش ملی می‎توان به سلامت جسمی در سیره علوی، سلامت روح و روان در سیره علوی، سلامت اعتقادی، اخلاقی و تربیتی در سیره علوی و سلامت اقتصادی و اجتماعی در سیره علوی اشاره کرد.

از موضوعات محور اول می‎توان به اهمیت سلامت جسمی از نگاه امام علی(ع)، تغذیه و سلامت در کلام امام علی(ع)، بهداشت جسمی در سیره علوی، تأثیر سلامت جسم بر روح و روان از منظر امیرالمؤمنین(ع) و تغذیه در گروه‌های آسیب‌پذیر در سیره علوی اشاره کرد، همچنین موضوعات محور دوم نیز شامل حیات طیبه از منظر امام علی(ع)، راهکارهای رشد شخصیت در نهج‌البلاغه، بهداشت روانی و روانشناسی سلامت در سیره علوی، تأثیر متقابل سبک زندگی، سلامت روحی و روانی در احادیث علوی، آسیب‌شناسی سلامت روح و روان از نگاه امام علی(ع) و بررسی نظرات روانشناسی و جامعه‌شناسی در باب سلامت با تأکید بر سیره علوی است.

از عناوین و موضوعات محور سوم نیز می‎توان به راهکارهای تحقق سلامت معنوی از منظر امام علی(ع)، تأثیر و تأثر اخلاق، رفتار و اعتقاد در بیان امیرالمؤمنین(ع)، رفتار مطلوب سیاسی در سیره علوی، فرهنگ نقد و گفت‌وگو در سیره علوی، تعامل حاکمیت با مردم و نخبگان در حکومت امام علی(ع) و راهکارهای عملی تأمین سلامت اداری، اجتماعی و سیاسی در سیره علوی اشاره کرد.

همچنین موضوعات محور چهارم نیز شامل نشاط و شادابی و رابطه آن با سلامت اجتماعی و اقتصادی در کلام امام علی(ع)، رفتار اجتماعی و اقتصادی شهروندی و سلامت جامعه در احادیث امام علی(ع)، نقش تاب‌آوری اجتماعی و مقاومت اقتصادی بر سلامت جامعه در سیره علوی، نقش کارگزاران اجتماعی و اقتصادی بر سلامت جامعه در حکومت علوی، سرمایه اجتماعی و سلامت جامعه در نهج‌البلاغه و رابطه ساختار اجتماعی و اقتصادی با سلامت جامعه از نگاه امام علی(ع) است.

انتهای پیام