صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۴۶۸۷
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳

رئیس انجمن تغذیه خراسان شمالی گفت: مصرف هیچ ماده غذایی در مدت محدود، نقش معجزه آسایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از کرونا ندارد، بنابراین از مصرف زیاد یک نوع ماده غذایی به منظور پیشگیری از کرونا به شدت خودداری کنید.

به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، محمدرضا جلیلوند، عضو هیئت علمی، متخصص تغذیه و رئیس انجمن تغذیه استان، بیان کرد: تغذیه سالم برای بهبود سیستم ایمنی و حفظ سلامت افراد لازم و ضروری است، اما این مقوله به شرط رعایت 3 اصل تعادل، تنوع و تناسب در مصرف گروه های غذایی است.

جلیلوند به روی آوردن مردم به مصرف زنجبیل، سیر و ... در این برحه شیوع کرونا اشاره کرد و اظهار کرد: با وجود آن که زنجبیل دارای مواد آنتی کسیدانی فراوانی است، اما مصرف به اندازه و متعادل آن به همه افراد توصیه می‌شود و استفاده بیش از حد آن ممکن است سلامت فرد را تهدید کند.

وی ادامه داد: برخی افراد به اشتباه تصور می‌کنند، فقط مصرف زنجبیل تازه دارای خواص بیشتر، پیشگیری کننده از کرونا و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است، این در حالی است که پودر زنجبیل که در شرکت‌های معتبر تولید می‌شود، نیز دارای خواص فراوانی است که همه افراد می‌توانند با خرید از مراکز معتبر از مزایای آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام