صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۸۰۹۳
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۲
با اقامه نماز از سوی آیت‌الله نوری همدانی؛

پیکر آیت‌الله سیدجعفر کریمی پس از اقامه نماز از سوی آیت‌الله نوری همدانی در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.

به گزارش ایکنا، پیکر مرحوم آیت‌الله سیدجعفر کریمی از اعضای با سابقه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز، دهم فروردین بدون برگزاری مراسم تشییع در مسجد بالاسر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه‌(س) در خاک آرام گرفت.
آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی از مراجع عظام تقلید شیعیان بر پیکر این عالم ربانی نماز اقامه کرد.
ارتحال مرحوم آیت‌الله سید‌جعفر کریمی بر اثر کرونا نبود، اما به دلیل جلوگیری از شیوع این بیماری، هیچ فراخوانی برای تشییع پیکر آن مرحوم اعلام نشد.
حجت‌الاسلام سید‌رحیم توکل، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان و حجت‌الاسلام سید‌عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در مراسم خاکسپاری آیت‌الله کریمی حضور داشتند.
یادآور می‌شود، آیت‌‌الله‌ سید‌جعفر كریمی‌ در سال‌ ۱۳۰۹ هجری‌ شمسی‌ در روستای‌ دیو كلا از توابع‌ بابل‌ و در میان‌ خانواده‌ای‌ مذهبی‌ به‌ دنیا آمد. در مهرماه‌ ۱۳۲۶ عازم‌ قم‌ شد تا در حوزه‌ علمیه‌ قم‌ و در محضر استادان‌ و عالمان‌ آن‌ دیار، پله‌های‌ پیشرفت‌ علمی‌ و عملی‌ را بپیماید. دروس‌ دوره‌ سطح‌ را تا سال‌ ۱۳۳۲ در محضر استادان‌ برجسته‌ قم‌ به‌ پایان‌ برد و سپس‌ به‌ درس‌ خارج‌ علمای‌ بزرگ‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ مشرف‌ شد. در دی‌ ماه‌ سال‌ ۱۳۳۳ به‌ سفارش‌ پدر، به‌ نجف‌ اشرف‌ مشرف‌ شد تا به‌ محضر استادان‌ آن‌ حوزه‌ عظیم‌ نیز شرفیاب‌ شود. حضور او در نجف‌ تا سال‌ ۱۳۵۷ ادامه‌ پیدا كرد.
در طی‌ سال‌هایی‌ كه‌ امام‌ (ره‌) در نجف‌ اشرف‌ حضور داشت‌، همواره‌ به‌ درس‌ ایشان‌ می‌رفت‌ و هنگامی‌ كه‌ دولت‌ عراق‌ به‌ محاصره‌ بیت‌ ایشان‌ پرداخته‌ و آن‌ مرجع‌ بزرگ‌ را به‌ خروج‌ از عراق‌ وادار كرده‌ بود، او با گروهی‌ امام‌(ره‌) را تا مرز صفوان‌ بدرقه‌ كرد. او در طی‌ این‌ سال‌ها، خود نیز به‌ تدریس‌ دروسی‌ كه‌ آموخته‌ بود، پرداخت‌ و نیز از محضر دروس‌ اخلاق‌ استادان‌ خود بهره‌مند بود.
آیت‌‌الله‌ كریمی‌، پس‌ از پیروزی‌ شكوهمند انقلاب‌ اسلامی‌ نیز در مسئولیت‌های‌ گوناگونی‌ به‌ انجام‌ وظیفه‌ پرداخت‌. او در مرداد سال‌ ۱۳۵۸ با فرمان‌ امام‌(ره‌)، داوطلب‌ نمایندگی‌ مجلس‌ خبرگان‌ قانون‌ اساسی‌ شد كه‌ با رأی‌ مردم‌ مازندران‌ به‌ آن‌ مجلس‌ راه‌ یافت‌ و در پاره‌ای‌ از موضوعات‌ رابط‌ مجلس‌ و امام‌(ره‌) بود.
آیت‌‌الله‌ كریمی‌ در سال‌ ۱۳۶۰ به‌ نمایندگی‌ از سوی‌ امام‌(ره‌) به‌ همراه‌ آیت‌‌الله‌ احمدی‌ میانجی‌(ره‌) در شورای‌ عالی‌ اقتصاد، بر لوایح‌ قانونی‌ و تنظیم‌ برنامه متناسب‌ با نظام‌ حضور داشت‌ و در همان‌ سال‌، با عضویت‌ در دادگاه‌ عالی‌ انقلاب‌، به‌ بازنگری‌ پرونده‌های‌ محاكم‌ می‌پرداخت‌.
انتهای پیام