صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۸۶۷۲
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸

مرکز بین‌المللی فتوای الکترونیک الازهر، قرنطینه برای بیماران و مبتلایان به بیماری عفونی را واجب شرعی دانست و اعلام کرد: امتناع از این واجب شرعی، حرام و از نظر دینی جرم محسوب می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری «البوابة نیوز»، این مرکز با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی فیسبوک نوشت: امتناع از قرنطینه علاوه بر این که از نظر دینی جرم محسوب می‌شود، بلکه جنایتی انسانی است که انسان در حق خود، دین و سرزمینش مرتکب می‌شود.

مرکز بین‌المللی فتوای الکترونیک الازهر اعلام کرد: دین مبین اسلام و شرع اهتمام ویژه‌ای به اصول و مبانی بهداشت عمومی و محافظت از آن در برابر بیماری‌های همه‌گیر از طریق طب پیشگیرانه دارد.

این مرکز تأکید کرد: اسلام نخستین شریعتی است که قانون قرنطینه را وضع کرد تا مسلمانان با تمسک به آن قوی شوند و با داشتن بنیه درست و قوی بتواند وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.

مرکز بین‌المللی فتوای الکترونیک الازهر یادآور شد: در احادیث نبوی ارشاداتی در زمینه عدم اختلاط فرد بیمار با افراد سالم وجود دارد و در حقیقت، قرنطیه بزرگترین سیستم در طب پیشگیرانه و قدرتمندترین وسیله‌ای است که برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های همه‌گیر استفاده از آن استفاده می‌شود.

مرکز بین‌المللی فتوای الکترونیک الازهر همچنین به جنجال‌های پیش آمده درباره ضرورت افطارکردن فرد مسلمان در ماه رمضان در صورت تأکید پزشکان مبنی بر مرطوب بودن دهن روزه‌دار در طول روز به‌عنوان اقدامی پیشگیرانه در برابر ابتلا به کرونا ویروس پاسخ داد.

این مرکز اعلام کرد: جایز نیست که فرد مسلمان در ماه رمضان روزه خود را افطار کند، مگر این که پزشکان تشخیص بدهند و از نظر علمی ثابت شد که روزه‌داری، فرد را در معرض ابتلا به ویروس قرار می‌دهد که این چیزی است که تاکنون از نظر علمی ثابت نشده است.
انتهای پیام