صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۲۶۰۷
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
علمای مسلمان انگلیس در گفت‌وگو با گاردین:

روزنامه گاردین انگلیس دیدگاه‌ها و نظرات علما و رهبران اقلیت مسلمان این کشور را درباره رمضان و آداب این ماه در شرایط انتشار کرونا منتشر کرد و نوشت: به گفته ائمه جماعات مساجد، حفظ سلامتی بر آداب رمضان مقدم است.

به گزارش ایکنا به نقل از الیوم السابع، شورای مسلمانان بریتانیا(ام بی سی) در پی شیوع کرونا از 16 مارس، یک هفته قبل از ابلاغیه دولت برای بستن همه مراکز عبادی، تمامی فعالیت‌های گروهی در مساجد و مراکز اسلامی را به حالت تعلیق درآورد.

هیئت ملی مشورتی مساجد و ائمه جماعات انگلیس اعلام کرد که مساجد همچنان در ماه رمضان بسته خواهد ماند و قاری عاصم، امام جماعت لیدز و رئیس این هیئت اظهار کرد: در شرایط شیوع کرونا برای حفظ سلامتی انسان، تمایل به اقامه نماز جماعت در مسجد در مرتبه بعد قرار می‌گیرد.

وی افزود: برای مسلمانان مشارکت نداشتن در نماز جماعت و افطار نکردن در کنار خانواده و دوستان طی ماه رمضان چالشی عاطفی، ناامیدکننده و فرهنگی است.

هر ساله در مسجد «فینزبری پارک» در شمال لندن در نخستین شب ماه رمضان نماز جماعت اقامه و افطار گروهی صرف می‌شد و حدود 2 هزار نفر در این مراسم شرکت و هر شب بسیاری نیز داوطلبانه وعده افطار برای 300 نفر آماده می‌کردند، اما امسال این گونه نیست.

محمد کوزبر، متولی مسجد فینزبری پارک می‌گوید: این مراسم را در رمضان به دلیل شیوع کرونا از دست خواهیم داد. درهای مسجد بسته است و فقط نیروهای امنیتی در سالن‌های نماز و فضاهای محل تجمع حضور دارند. هفته گذشته از مسجد دیدن کردم و سکوت و خالی بودن آن برایم دلهره‌آور بود.

همچنین گاردین نوشت: نماز رمضان و تلاوت قرآن در شب‌های این ماه از اینترنت پخش خواهد شد و طرح جمع‌آوری کمک‌های انجمن‌های خیریه نیز به‌ صورت مجازی خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود که «زوم» (نرم‌افزار جلسات تصویری در فضای مجازی) میزبان محافل و میهمانی‌های افطار باشد.

هارون خان، رئیس شورای مسلمانان بریتانیا، نیز می‌گوید: رمضان امسال کُندتر خواهد گذشت و فرصت بیشتری را برای تفکر و نزدیکی به درگاه الهی برای ما فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام