صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۹۳۹۸
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
در محضر رمضان /24

آیت‌الله تحریری در بیان حکمت قرآن به سر گرفتن در شب قدر اظهار کرد: حکمت اینکه با قرآن به سر گرفتن می‌گوییم: «بک یا الله» و چهارده معصوم(ع) را واسطه قرار می‌دهیم این است که می‌خواهیم ارتباط قلبی و ولایی‌مان را از این طریق با خدای متعال و این اولیا برقرار و مستحکم کنیم و از آن‌ها بخواهیم این ارتباط را حفظ کنند.

آیت‌الله محمدباقر تحریری، تولیت حوزه علمیه مروی و استاد اخلاق حوزه‌های علمیه در گفت‌وگو با ایکنا ضمن اشاره به فضائل و اعمال ماه مبارک رمضان، به تبیین فرازهای خطبه شعبانیه پیامبر اکرم(ص) که ناظر به اهمیت ماه مبارک رمضان است، پرداخت. در ادامه بخش بیست و چهارم این گفت‌وگو از نظر می‌گذرد؛

حکمت اینکه با قرآن به سر گرفتن می‌گوییم «بک یا الله»، «بمحمد(ص)» و «بفاطمة(س)» و چهارده معصوم(ع) را واسطه قرار می‌دهیم همین است که می‌خواهیم ارتباط قلبی و ولایی‌مان را از این طریق با خدای متعال و این اولیا برقرار و مستحکم کنیم و از آن‌ها بخواهیم این ارتباط را حفظ کنند.

ما می‌خواهیم از این طریق خودمان را به این اولیا بسپاریم. ایمانمان را، تقوایمان را به این اولیا بسپاریم. باید توجه داشته باشیم گرفتاری‌هایی که در این زمان رخ داده است گرفتاری مادی است و گرفتاری‌های مادی در مقایسه با گرفتاری‌های روحی خیلی کم است. گرفتاری‌های روحی و آسیب‌های روحی انسان‌ها است که ما را دچار مشکل می‌کند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط