صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۲۴۲۸
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹

فقیه ناظر بر امور حلال کشور ضمن اعلام آمادگی برای اعطای نشان حلال به کالاهای صادرات‌پذیر کشاورزی گفت: یکی از مؤلفه‌های جدی مؤثر در رونق صادرات کالاهای ایرانی، اعطای نشان حلال به این کالاهاست.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله احمد مبلغی در دیدار با رمضان‌نژاد، رئیس نظام مهندسی کشاورزی کشور، بیان کرد: بخش حلال سازمان استاندارد جمهوری اسلامی ایران آمادگی آن را دارد تا کارگاه‌های تولیدی و فعال در حوزه‌های فراوری کالاهای صادرات‌پذیر کشاورزی، را در فرآیند اعطای نشان حلال خود قرار دهد.
 
وی با طرح این پرسش که در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، چگونه می‌توان به سمت جهش تولید گام برداشت و این هدف را به چه صورتی می‌توان به فرجام رساند، افزود: درست است که کرونا محدودیت‌هایی را در همه زمینه‌ها، از جمله کشاورزی و تولیدات وابسته به آن در زمینه‌های گوناگون، ایجاد کرده است، ولی باید توجه داشت که از سوی دیگر، این شرایط فرصت‌هایی را جهت باز تعریف فعالیت‌ها و سازوکار پیشرفت در آن‌ها پدید آورده است.
 
وی افزود: اندیشمندان و مسئولان حوزه‌های مختلف اقتصادی و عمرانی باید فرصت‌های معطوف و منجر به جهش تولید را شناسایی و فعال کنند.
 
آیت‌الله مبلغی تصریح کرد: اگر بپذیریم که در شرایط کرونا ذهنیت‌ها تا حدود زیاد به سمت توسعه دانش کنترل و مدیریت مشکلات ناشی از محدودیت و راهیابی به ابتکارات به پیش رفته است، و از طرف دیگر نیز بپذیریم که کشاورزی در یک نیاز شدید به توسعه دانش متعلق به خود است، چه بسا بتوان گفت که از این نظر این فرصت را فراهم آمده است تا ما هرچه بیشتر به سمت دانش بنیان کردن کشاورزی به پیش برویم.
انتهای پیام