صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۶۸۶۸
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲

دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی از قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در محکومیت نقض حقوق مسلمانان روهینگیا و سایر اقلیت‌های دینی در میانمار استقبال کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از «یونا»، دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی ضمن استقبال از قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره نقض حقوق مسلمانان روهینگیا، بار دیگر از دولت میانمار خواست که به حکم دادگاه بین‌المللی و قطعنامه‌های مجمع عمومی سازمان ملل و شورای حقوق بشر در این باره عمل کند.
 
همچنین این سازمان از جامعه بین‌المللی خواست که از تلاش‌های قانونی با هدف تحقق عدالت در برابر مسلمانان روهینگیا حمایت کند و تلاش‌های بین‌المللی را برای تضمین حقوق، امنیت و سلامت آنان افزایش و به انواع خشونت علیه این اقلیت دینی نیز پایان دهد.
 
شورای حقوق بشر سازمان ملل در قطعنامه خود از نیروهای نظامی و امنیتی میانمار خواسته است که به خشونت‌ها و نقض قوانین بین‌المللی در خصوص مسلمانان روهینگیا پایان دهند.
 
این شورا نسبت به درگیری‌های شدید در استان‌های راخین، چین و کاشین در میانمار و عدم مجازات نیروهای امنیتی این کشور و همچنین ادامه آوارگی مردم بی دفاع این مناطق ابزار نگرانی کرده و خواستار تضمین سلامت شهروندان میانماری، احترام به قوانین بین‌المللی و مجازات جنایتکاران شده است.
 
شورای حقوق بشر سازمان ملل از حکم دادگاه بین‌المللی درباره مسلمانان روهینگیا، که در 23 ژانویه 2020 صادر شد، استقبال کرد. در این حکم از دولت میانمار خواسته شده است که همه تدابیر لازم را برای جلوگیری از اقدامات جنایت‌آمیز علیه مسلمانان روهینگیا اتخاذ کند. 
 
در این قطعنامه بر ضرورت مقابله با عوامل ریشه‌ای نقض حقوق اقلیت‌ها از جمله مسلمانان روهینگیا در استان راخین و ضرورت آماده‌سازی شرایط مناسب برای بازگشت داوطلبانه پناهجویان این منطقه به منازلشان تأکید شده است.
 
انتهای پیام