صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۰۲۰۹
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
در پي حادثه انفجار مهیب بندر بیروت انجام شد؛

عباس مرتضی، وزیر فرهنگ لبنان، به پیام همدردی ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با مردم لبنان پاسخ داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در متن این پیام آمده است:

«جناب دكتر ابوذر ابراهيمی

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جمهوری اسلامی ايران

از نامه حضرت عالی در خصوص ابراز همدردی با ملت لبنان در پی حادثه دردناكی كه رخ داد و ابراز احساسات عميق و اعلام همبستگی و ايستادن در كنار كشور عزيزمان لبنان كه شرايط ويژه‌ای را که تنها با اراده ملتش و کمک دوستانش می‌تواند از آن خارج شود؛ سپری می‌كند، تشكر می‌كنم.

همچنين از حمايت‌های مادی و معنوی شما جهت احيای مجدد كشورمان تقديم کردید، قدردانی نموده و هر گونه اقدام ارزشمندی كه در جهت منافع لبنانی آزاد، مستقل و دارای حاكميت در مقابله با تمام سختی‌ها و چالش‌ها باشد، استقبال می‌كنيم.

به ويژه حمايت‌ها و كمك‌هايی كه در زمينه كشاورزی و فرهنگی كه يكی از مهمترين اركان خوداتكايی كشور و شكوفايی آن است، استقبال می‌كنيم.

از ابراز همبستگی و احساسات صادقانه شما و ملت شما تشكر می‌كنيم.

عباس مرتضی

وزير فرهنگ»

انتهای پیام