صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۴۲۵۸
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰

وزارت اوقاف مصر برگزاری هرگونه مراسم به‌ جز نماز جماعت در مساجد این کشور را به دلیل ایجاد تجمع و خطر ابتلا به کرونا ممنوع کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از «الیوم السابع»، «محمد مختار جمعه»، وزیر اوقاف مصر، در سخنانی اظهار کرد: هرگونه فعالیت یا تجمع در مساجد به غیر از اقامه نمازهای جماعت در زمان شیوع کرونا ممنوع است.
 
وی با اشاره به نزدیک شدن به زمان انتخابات پارلمان این کشور نیز تأکید کرد: برگزاری نشست‌های تبلیغاتی برای نامزدهای انتخابات در مساجد پذیرفتنی نیست و اجازه این کار داده نمی‌شود.
 
پیش‌تر وزارت اوقاف مصر در بیانیه‌ای هشدار داده بود که هرگونه تلاش برای سوءاستفاده از مساجد برای برگزاری مراسم تبلیغات انتخاباتی ممنوع است و متخلفان تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
 
این بیانیه تأکید کرده است: وزارت اوقاف همواره مردم را برای مشارکت در انتخابات تشویق کرده، اما استفاده از کارکنان مساجد در تبلیغات انتخاباتی هر یک از نامزدها یا بی‌توجهی به شأن مساجد در مراسم تبلیغات از سوی هر فرد یا هر حزبی ممنوع است.
انتهای پیام