صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۸۷۸۲
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعلام کرد: امسال FAO (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد) شعار روز جهانی غذا «توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر» اعلام کرده است.

به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: امسال FAO (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد) شعار روز جهانی غذا را «توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر» اعلام کرده است.

وی افزود: براساس گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از دو میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.

عبداللهی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، گفت: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای دو میلیارد نفر در هر سال محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. اطلاع‌رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می‌تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اظهار کرد: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهرماه است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می‌شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌های جمعی با شعار «همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا» مورد تأکید است.
انتهای پیام