صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۰۴۰۸
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴

سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اقدام امارات در اعزام هیئتی به فلسطین اشغالی و امضای توافقنامه‌های همکاری با رژیم صهیونیستی را «شرم‌آور» خواندند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از النشره، سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به توافق سازش ابوظبی و تل‌آویو و اعزام هیئت امارات به فلسطین اشغالی واکنش نشان دادند.

گروه‌های فلسطینی مذکور، اقدام امارات در اعزام هیئتی به فلسطین اشغالی و امضای توافقنامه‌های همکاری با رژیم صهیونیستی را «شرم‌آور» خواندند.

در همین ارتباط، «واصل ابوی وسف» از مقامات ارشد سازمان آزادی‌بخش فلسطین گفت: توافق سازش و اقدام شتاب‌زده امارات در برقراری روابط با اسرائیل آن هم در شرایطی که دشمن، حملات خود را به ملت فلسطین افزایش داده است، فراموش نخواهد شد.

انتهای پیام