صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۷۲۸۸
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
عربپور:

نماینده ولی‌فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه دشمن از بسیج عصبانی است چرا که بسیج باعث شده منافع دشمن در منطقه و در دنیا دچار مشکل شود، گفت: بسیج هیمنه و صلابت دشمن را سرنگون و مانع پیشرفت نقشه‌های استکبار شده است.


به گزارش ایکنا از کرمان، حجت ‌الاسلام علی عربپور نماینده ولی‌فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان امروز چهارشنبه 5 آذرماه، با تبریک هفته بسیج گفت: امام خمینی(ره) در طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی و در پنجم آذرماه فرمان تشکیل بسیج مستضعفین را داد و امروز ثمرات آن را شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه با تشکیل بسیج مبانی انقلاب و پیشرفت کشور با صلابت رشد داشته است، افزود: بسیج مدرسه عشق و کلاس درسی است که هر کسی توفیق ورود به این کلاس را پیدا نمی ‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه آنها که روحیه جهادی دارند و به آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهل بیت‌(ع) باور قلبی دارند به کلاس درس بسیج راه پیدا می‌کنند، بیان کرد: امام خمینی(ره) فرمود بسیج مدرسه عشق است و اگر کسی عشق یاری دین خدا را نداشته باشد بسیجی نیست.

عربپور تفکر و فرهنگ بسیجی را فرهنگ دشمن‌ستیزی و استکبارستیزی دانست و تصریح کرد: دشمن از همت، غیرت و صلابت بسیج به شدت هراسان و نگران است و توسعه گفتمان بسیج در عالم دشمن را به زانو آورده است.

وی با اشاره به اینکه بسیج در هر کجا که وارد شود دشمن در آن نقطه جایی ندارد، اظهارکرد: 41 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گذشته و تنها چیزی که توانسته انقلاب را نگه دارد روحیه و تفکر بسیجی و ولایتمداری بسیجیان است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه دشمن از بسیج عصبانی است چرا که بسیج باعث شده منافع دشمن در منطقه و در دنیا دچار مشکل شود، گفت: بسیج هیمنه و صلابت دشمن را سرنگون کرده است و مانع پیشرفت نقشه‌های استکبار شده است.

وی با تأکید بر اینکه کشور ما امروز بیش از هر زمانی نیازمند تفکر و روحیه بسیجی است و هر کجا با روحیه بسیجی اقدام کردیم موفق و پیروز بوده‌ایم تصریح کرد: روحیه بسیجی تنها مانع نفوذ دشمن در داخل کشور است.

انتهای پیام