صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۹۴۳۲
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰

معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان از راه‌اندازی 70 هیئت مجازی خبر داد و گفت: تفسیر قرآن کریم و نهج‌البلاغه، منبر اخلاقی، احکام، مشاوره، قرائت قرآن، آموزش تجوید، کتابشناسی و اعمال روزانه و ادعیه از محورهای فعالیت این هیئت‌ها است.

سکینه اسکندری، معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: پس از شیوع کرونا برای پیگیری فعالیت‌های شبکه تبلیغی و تقویت بعد معنوی جامعه اقدام به راه‌اندازی کانال‌ها و گروه‌های در فضای مجازی کردیم و برنامه‌ها در مناسبت‌های مختلف ماه رمضان و ماه محرم و سایر اقدامات روزمره در این بستر شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه پس از شیوع کرونا و عدم برگزاری مراسم تجمعی در مناسبت‌ها، جشن‌ها، اعیاد و عزاداری‌ها جامعه را دچار خلاء معنوی کرده است، ادامه داد: با این حال فضای مجازی بستر خوبی را برای پوشش بیشتر مخاطبان فراهم کرده و حتی از این طریق می‌توان افراد جدید را به حوزه‌های دینی جذب کرد که لازمه آن تهیه و تدوین محتوا متناسب با نیاز مخاطبان است.

این مسئول از راه‌اندازی 70 هیئت مجازی در استان خبر داد و گفت: خواهران حوزه‌های علمیه صوت و برنامه‌های مذهبی را در ساعت معین به گروه هئیت ارسال و از طریق پرسش و پاسخ دینی با مخاطبان خود ارتباط برقرار می‌کنند و به شبهات آن‌ها پاسخ می‌دهند.

معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان زنجان تفسیر قرآن کریم و نهج‌البلاغه، منبر اخلاقی، احکام، مشاوره، قرائت قرآن، آموزش تجوید، کتابشناسی و اعمال روزانه و ادعیه را از محورهای فعالیت مبلغان در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی برشمرد و گفت: هر کدام از این فعالیت‌ها در سطوح مختلف انجام می‌شود و سعی داریم فرهنگ مطالعه را نیز در بین اقشار مختلف ترویج دهیم.

وی با تاکید بر لزوم به‌روزرسانی روش‌های تبلیغ بیان کرد: اکنون سطح آگاهی و ذائقه مردم نسبت به گذشته متفاوت شده است و باید فرهنگ دینی با توجه به شرایط امروز در جامعه گسترش یابد در غیراین صورت جوانان به شیوه‌های سنتی میل و رغبتی نشان نمی‌دهند.

اسکندری به اجرای طرح شهید سیلمانی در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: یک گروه جهادی متشکل از طلاب حوزه علمیه برای حضور در نقاهتگاه‌ها آماده سازی شده است و حتی طلبه‌ها برای تغسیل و تدفین اموات نیز پیشقدم شدند.

انتهای پیام