وی با بیان اینکه فراخوان این جشنواره در بخشهای مختلف قرائت قرآن کریم، دعاخوانی و مدیحه سرایی در دو مقطع بالای ١٨ سال و زیر ١٨ سال، مفاهیم قرآن و حفظ نونهالان، از ابتدای ماه مبارک رمضان در فضای مجازی منتشر شد، افزود: این جشنواره به گونهای طراحی شده که تمامی اقشار جامعه از کودک و نوجوان گرفته تا افراد میانسال و مسن بهصورت عمومی یا در بخشهای تخصصی، در رشتههای گوناگون این جشنواره شرکت کردند و با یکدیگر به رقابت پرداختند.
رنجبر با بیان اینکه مهلت دریافت آثار در دو مرحله تا عید غدیر تمدید شد، ادامه داد: در مجموع بیش از ۴ هزار اثر دریافت شد.
وی افزود: در این جشنواره از ۱۷ استان آثار دریافتی داشتیم که در بخش کتابخوانی، قصه گویی و نقاشی آثاری داشتیم که نفرات برگزیده آن معرفی شدند.
رنجبر با اشاره به اینکه آثار دریافتی توسط هیئت داوران انتخاب و برای داوری نهایی ارسال شد، گفت: بخش ادبی بهصورت استانی و منطقهای برگزار شد و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی از نفرات برگزیده در استان دعوت کردیم تا تجلیل صورت بگیرد.
وی ادامه داد: استفاده از ابزار هنر و رویکرد هنری اولویت دارد و مدیران به آن اهتمام دارند امیدواریم سال آینده جشنواره را سراسری برگزار کنیم.
لازم به ذکر است؛ آئین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان بخش قرآنی این جشنواره، جمعه، ۱۷ بهمنماه طی مراسمی با حضور حمید شاکرنژاد، قاری ممتاز بینالمللی و مدیران استانی و شهرستانی در مسجد قائم کوچکسرا برگزار شد.