وی ادامه داد: در قالب این برنامه، تعداد 1822 طرح سرمایهگذاری با مشارکت جوامع محلی در سطح روستاهای استان ایجاد میشود که از این تعداد 175 طرح قابلیت برندینگ و 378 طرح دارای مشخصه کارآفرینی خواهد بود و همچنین برای 7094 نفر زمینه ایجاد اشتغال فراهم میشود.
این مسئول تصریح کرد: با عنایت به مطالعات موصوف، تعداد 956 پروژه عمرانی دارای اولویت برای سالهای اول و دوم اجرای طرح پیشبینی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان با بیان اینکه، این طرح بهلحاظ جایگاه، طرح فرادست طرح هادی روستایی و طرحهای دیگر در سطح منظومه قلمداد میشود، افزود: محدوده مطالعاتی در این طرح، روستاهای واقع در قلمرو تقسیمات سیاسی و اداری بخش است.
خواجهای خاطر نشان کرد: برنامه توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومههای روستایی استان به منظور توسعه پایدار سکونتگاههای روستایی از طریق انتظام فضایی منظومههای روستایی در قالب شبکههای محلی و ناحیهای و با تاکید بر روابط و پیوندهای روستایی- شهری تدوین شده است.
وی هدف اصلی طرح توسعه پایدار منظومههای روستایی را پیشرفت منظومههای روستایی مبتنی بر اصول برنامهریزی فضایی توسعه پایدار دانست و گفت: ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب و کار در روستاها، تقویت اقتصاد ملی صادرات محور در پیوند با اقتصاد منطقهای، توانمندسازی اقتصادی روستائیان و ظرفیتسازی مشارکت دانشآموختگان محلی در طرحهای توسعه تنوع بخشی به اقتصاد و معیشت روستائیان، افزایش سطح درآمد و ارتقای سطح بهرهوری در روستاهای هدف تثبیت جمعیت روستایی و ایجاد انگیزه برای بازگشت مهاجران روستایی از نتایج کلان این طرح به شمار میآید.
مدیرکل بنیاد مسکن استان تصریح کرد: تغییر الگوی کشت و توسعه محصولات کشاورزی چهار فصل، ایجاد واحد بستهبندی و فرآوری گیاهان داروی و اسانسگیری، توسعه صنایع دستی، احداث و توسعه فضاهای گلخانهای و محصولات کشاورزی، سطحبندی و بستهبندی محصولات کلیدی هر بخش بر اساس کیفیت و صادراتمحور و فرآوری محصولات باغی همراه با برندسازی، از محورهای پیشران توسعه این طرح تلقی میشود.
انتهای پیام