صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۹۷۶۷
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰

آینده‌سازان عنوان فصلنامه‌ای تخصصی درباره مسائل نوجوان است که در رویکرد جدیدش به جای آنکه برای نوجوان بنویسد، می‌خواهد درباره نوجوان تولید محتوا کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌‌آموزان، متین محجوب، سردبیر نشریه آینده‌سازان گفت: با تحولی که طی سال‌های اخیر در زمینه رسانه صورت گرفته است و فضای مجازی در انواع متنوعش ظرفیت‌های گسترده‌ای را در اختیار افکار عمومی قرار داد، رسانه‌های کاغذی می‌بایست کارویژه تازه‌ای را برای خود در نظر می‌گرفتند. این مقطع از تطور دنیای رسانه همزمان شد با دوره‌ای که آینده سازان از انتشار باز ایستاده بود و دوباره قصد بازگشت به فعالیت را داشت.

وی گفت: درباره سابقه این نشریه البته حرف‌های گفتنی بسیار است، اما این گذشته آن چنان روشن است که شاید پرداختن به آن، به تکرار مکررات بینجامد. سابقه‌ای بیش از ۴۰ سال یعنی از دی‌‌ماه ۱۳۵۸ تا کنون آن هم به عنوان اولین نشریه دانش‌‌آموزی کشور چیزی نیست که از دید مخاطبین این حوزه پنهان بماند یا حتی پس از دوره‌ای عدم انتشار به فراموشی سپرده شود به هر حال برای شروع به کار مجدد این نشریه در گام اول مطالعات اکتشافی در زمینه نیاز مخاطب صورت گرفت و حاصل آن، یک تحول در «فرم، محتوا و حتی مخاطب» این نشریه برای انتشار در دوره جدید بود.

محجوب اظهار کرد: آینده‌سازان که تا دیروز «برای نوجوانان» سخن می‌گفت، از امروز تصمیم گرفته است که «درباره نوجوان» بیاندیشد و البته مخاطبش را نیز که خود دست اندرکار و سیاست‌گذار امر نوجوان است کمی به تأمل وا دارد.

وی در ادامه افزود: آینده‌سازان البته با خود و البته مخاطبانش تعهد کرده که از بیان آسیب‌های اجتماعی نهراسد چرا که قصد دارد مسائل این حوزه را با هدف کشف راه‌حل‌ها بررسی کند و به جذابیت و تکینیک‌های رسانه‌ای توجه داشته باشد تا مخاطب را برای خواندن محتوا ترغیب کند، لذا در عین حال که حرف‌های تخصصی می‌زند پرونده‌ای را برای شوخی با طنز انتقادی در نظر گرفته است.

سردبیر نشریه آینده‌سازان گفت: این شماره که پیش روی شماست تلاش کرده تا نوجوان را تعریف کند و روش مطالعه درباره نوجوانی را به دست آورد. در ادامه، اما هر شماره از این فصلنامه تخصصی به یکی از مسائل نوجوان اختصاص خواهد یافت و پیرامون آن مسئله به جزئیات به بحث خواهیم پرداخت، گذشته‌اش را مرور می‌کنیم، علل و عواملش را بازکاوی میکنیم و راهکار‌های مواجهه با آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

لازم به ذکر است صاحب امتیاز این نشریه، حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌‌آموزان است و این فصلنامه تخصصی در ۲۰۰ صفحه به موضوعات نوجوانان پرداخته است.

علاقه‌مندان جهت تهیه این نشریه به دکه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور مراجعه کنند و یا طریق اپلیکیشن طاقچه جهت خرید اینترنتی این نشریه اقدام نمایند.
انتهای پیام