صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۶۵۵۹
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
آیت‌الله حسینی‌زنجانی عنوان کرد:

مرجع تقلید شیعیان گفت: فردی که مسئولیت حکومت‌داری و احیای حقوق مردم به او سپرده می‌شود باید درد جامعه را بشناسد.

آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌زنجانی، مرجع تقلید شیعیان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: انسان در جوانی هنوز به گناه آلوده نشده و این نیروی معنوی باعث می‌شود که تبعیت از حق در جوانان بالا برود اما زمانی که قلب او به گناه آلوده شد، پیروی از حق و حقیقت نیز کم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در روایات تأکید شده از کسانی پیروی کنید که از طبقه خودتان هستند، بیان کرد: جوانان نباید از کسانی پیروی کنند که بدون صلاحیت و از طریق روابط به پست و مقامی دست یافتند، کسی که درد جامعه را نمی‌شناسد و با راحتی و آسایش زندگی را ادامه می‌دهد، طبیعی است که درکی از درد و رنج انسان‎ها ندارد و نمی‌داند که کدام حقوق انسان‌ها باید احیا شود.

مرجع تقلید شیعیان ادامه داد: افراد در دوران جوانی با شور و احساس خود بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرند و باید مراقب باشند که دنباله‌رو چه کسانی هستند. کسانی که قدرت و مقام آن‌ها از طریق انتخاب مردم و عدالت نبوده، هیچ وقت حق را رعایت نمی‌کنند بلکه معیار آن‌ها تحقق خواسته‌های باند و گروهی است که به آن منتسب هستند و فقط منافع شخصی را دنبال می‌کنند.

وی به رعایت تقوا و پرهیزگاری تأکید کرد و افزود: افراد باید صاحبان قدرت و نامزدهای انتخاباتی را به نقد بکشند و عیار و صلاحیت آن‌ها را بسنجند. مسئولان در قوه مقننه حق دارند برای مردم قانون وضع کنند یا در قوه مجریه نحوه اداره کشور را به دست بگیرند بنابراین سرنوشت مردم و جامعه به دست آن‌ها است و باید شخصی در این مسند بنشیند که نیازها و مصالح جامعه را تشخیص دهد.

آیت‌الله حسینی تصریح کرد: مبادا شور جوانی باعث شود دور کسانی جمع شوید که تعهدی ندارند و سعی کنید کسانی را انتخاب کنید که صلاحیت داشته باشند، دغدغه و مشکلات مردم را بشناسند و بر اساس حق و عدالت مشکلات جامعه را حل کنند.

وی با بیان اینکه دنباله‌روی از کسی بدون تعقل در روایات ما مذمت شده است، ابراز کرد: امام علی(ع) فرمودند: زمانی از دین بهره می‌برید که حقیقت آن را بفهمید و بدانید چه داده‌ای برای بشر دارد. امتیاز انسان با حیوان برخورداری از قوه تعقل است و انسان تا به چیزی اعتقاد نداشته باشد، انگیزه‌ای برای دستیابی به یک هدف والا ندارد.

انتهای پیام